Ece Seçkin'den Aşk Dolu Jest: Pilot Eşe Lüks Mercedes Sürprizi!

Ece Seçkin'den Aşk Dolu Jest: Pilot Eşe Lüks Mercedes Sürprizi!
Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, seyahat esnasında tanışarak evlendiği pilot eşi Çağrı Terlemez ile 2021 yılında yapmış oldukları şatafatlı düğün ile hafızalara kazınmıştı. Seçkin kendisine 2 tane at hediye eden eşi Çağrı Terlemez'e son model bir araba aldı.

Özel yaşamlarını kameralardan uzak tutmayı tercih eden çift, nadiren paylaştıkları özel anlarıyla dikkat çekiyor.

ekran-resmi-2024-07-06-11-15-30.png


Bu kez Ece Seçkin, eşi Çağrı Terlemez için cömert bir harcama yaparak gündeme geldi. Hatırlanacağı üzere Çağrı Terlemez, bir süre önce eşine doğum günü olarak iki at hediye ederek oldukça konuşulmuştu. Şarkıcı Seçkin de eşinin sürprizini karşılıksız bırakmamak adına harekete geçti. Magazin gündemini meşgul eden 2. Sayfa programının aktardığı bilgilere göre; Ece Seçkin, eşinin doğum gününe özel olarak 2024 model bir Mercedes marka lüks bir aracı hediye etti.

ekran-resmi-2024-07-06-11-15-41.png


Instagram platformunu aktif olarak kullanan Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde eşinin doğum gününü romantik bir mesajla kutladı. Paylaştığı mesajda Seçkin, "Seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim... İyi ki doğdun ömrümün baharı, gençliğim, geleceğim, sevdiğim, kıymetlim... İyi ki benim oldun... Sadece bu yaşın değil, her yaşın birbirinden güzel olsun. Seni sevmekten, seni beklemekten ve seni yaşamaktan asla vazgeçmeyeceğim" ifadeleriyle duygusal bir paylaşımda bulunmuştu. Bu mesaj, çiftin birbirlerine olan güçlü bağını ve samimi duygularını gözler önüne sermiş oldu.

ekran-resmi-2024-07-06-11-16-25.png

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.