Gaziantep'ten Müge Anlı'ya Katıldı! Ercan Hallaç'ı Müge Anlı Stüdyo'dan KOVDU!

Gaziantep'ten Müge Anlı'ya Katıldı!  Ercan Hallaç'ı Müge Anlı Stüdyo'dan KOVDU!
Müge Anlı'nın programına dün katılan Ercan Hallaç, eski eşini ve çocuklarını bulmak için yardım talebinde bulunmuştu. Ancak, Ercan Bey'in eski eşi ve kızıyla yapılan ve bugünkü yayında ekrana gelen görüşmede ortaya çıkan gerçekler, Müge Anlı'yı çıldırttı

Gaziantep'ten gelen Ercan Hallaç'ın eski karısı ve çocuklarının iddialarına göre, geçmişte şiddet eğilimli davranışlar sergilediği ve eşini aldattığı dün yayında açığa çıkmıştı.

Bugünkü bölümde Gül Hanım ve kızı stüdyoda yer aldı. Müge Anlı'nın önünde karşılaşan aile bireyleri, uzlaşmaya varma şansına rağmen Ercan Bey'in reddetmesiyle gergin anlar yaşandı.


Ercan Bey, ilk görüşmede eski eşine duyduğu sevgiyi dile getirirken, canlı yayında DNA testi talebinde bulunup, eski eşini tehdit etmeye başlayınca, Müge Anlı'nın sabrı taştı.

ekran-resmi-2024-06-25-12-42-32.png

Kızları da annesinin yaşadığı zorluklardan yorulmuş ve artık olaya son vermek istiyordu. Can güvenliği tehdidi altında olduğu gözlemlenen anneleri için Müge Anlı kendisini olaya dahil etmeye karar verdi.

ekran-resmi-2024-06-25-12-42-47.png

STÜDYODAN KOVULDU!

Olayın çözüme ulaşmaması ve stüdyoda yaşanan gerginlik sebebiyle Ercan Hallaç, stüdyodan gönderildi. Anlı, Ercan Hallaç'a yarım saat katlanamadığını dile getirerek, Selcan ve Gül Polat'a "Allah size kolaylık versin. Ben sizin can güvenliğinizden endişe ediyorum" dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.