Hasan Can Kaya Fırtınası: Konuşanlar'da Sezon Finali'nde Hasan Can Kaya kendini tutamadı. İkiliyle ilgili söyledikleri olay oldu

Hasan Can Kaya Fırtınası: Konuşanlar'da Sezon Finali'nde Hasan Can Kaya kendini tutamadı. İkiliyle ilgili söyledikleri olay oldu
Youtube ve Exxen platformunda izleyiciyle buluşan ve büyük bir ilgi gören "Konuşanlar" programının sezon finali, yine çok konuşulan anlara sahne oldu.

Programın ünlü sunucusu Hasan Can Kaya, Survivor'dan tanıdığımız yarışmacı Hanzade ve sevgilisi Kemal'in katıldığı bölümde esprili soruları ve yorumlarıyla dikkat çekti. Özellikle Hasan Can'ın soruları ve espri dolu yaklaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından geniş yankı buldu.

ekran-resmi-2024-06-23-16-10-16.png


Her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen ve çeşitli konularla gündeme gelen "Konuşanlar", özellikle sosyal medya platformlarında sıkça konuşulan programlardan biri haline geldi. Sunucu Hasan Can Kaya'nın esprili tarzı ve programın içeriği, özellikle genç izleyici kitlesinin ilgisini çekiyor.

ekran-resmi-2024-06-23-16-10-24.png

Sezon finaline özel oluşan eğlenceli sahneler, izleyicilerin beğenisini toplarken bir yandan da programın konuşulmasına sebep oldu. Hanzade ve Kemal'in katılımıyla gerçekleşen bölümde, Hasan Can Kaya soru-cevaplarla ortama neşe katmayı başardı.

ekran-resmi-2024-06-23-16-10-34.png


Programda konuşulan konular, kimi zaman izleyicinin ilgisini çekecek kadar ilginç olabiliyor. Örneğin Hasan Can, Hanzade'ye yanında kimle geldiğini sorunca, Hanzade "Erkek arkadaşım Kemal'le geldim" yanıtını verdi. Bunun üzerine Kaya, Kemal'in ne iş yaptığını sordu ve "Müzikle uğraşıyorum. Dj diyebiliriz" cevabını aldı.

ekran-resmi-2024-06-23-16-17-00.png


Hasan Can Kaya'nın sivri yorumlarından biri olarak, Kemal için "Profiliniz Hanzade'nin parasını yiyormuş gibi görünmüyor mu? Anadolu'da 'Ne mala faydası var ne de davara' derler, kadınlar alışveriş yaparak mutlu oluyor dedikleri bu olsa gerek. Kendine manita almış, vermiş parasını" ifadeleri salonu kahkahaya boğdu. Bu ve benzeri esprileriyle Hasan Can Kaya, programın sezon finalini unutulmaz kılan isimlerden biri oldu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.