Survivor Kavgası Mahkemelik Oldu: Nagihan Karadere'ye Yunus Emre Özden'den Sert Cevap!

Survivor Kavgası Mahkemelik Oldu: Nagihan Karadere'ye Yunus Emre Özden'den Sert Cevap!
Survivor All Star'ın popüler yarışmacılarından Nagihan Karadere ve Yunus Emre Özden, sezondan sonra sosyal medya üzerinden birbirlerine ağır sözler sarf etti.

TV8'in sevilerek izlenen yarışması Survivor All Star, geçtiğimiz haftalarda final yaparak ekranlara veda etti. Nefes kesen yarışmanın sonunda Ogeday Girişken şampiyon olurken, yarışmanın ardından Nagihan Karadere ve Yunus Emre Özden arasındaki gerginlik sosyal medyaya yansıdı.

NAGİHAN VE YUNUS EMRE SOSYAL MEDYADA BİRBİRİNE GİRDİ!
İkili, birbirlerine karşı ağır ifadeler kullanarak sosyal medyada gündem oldu. Tartışmadaki ciddiyeti artıran bir gelişme olarak Yunus Emre, Nagihan'ı mahkemeye verdiğini video paylaşımı yaparak duyurdu. Bu süreç, dava iddialarıyla daha da ısındı.

SERT İDDİALAR
Nagihan Karadere, Yunus Emre'nin kendisine şiddet uyguladığını öne sürdü ve sonrasında hırsızlıkla ilgili ithamlarda bulundu. Social media hesabından ateş püsküren Karadere, Yunus Emre için "Tiniyetsiz, müptezel boş yapmasın. Hele onun kendi karısı için bile şüphe duyan aciz bir varlık o! Kendi karısının bile hamileliğinden şüphe duyduğunu ve nice nice konuları bir açarsam insan içine çıkamaz. DNA der susarım! Benimle dans edemez o açtırmasın bayramlık ağzımı. Alo!! Eceli gelen müptezel köpek cami duvarına işermiş! Senin adada yaptığın her pisliğini A'dan Z'ye çarşaf çarşaf anlatmazsam insan değilim pis hırsız! Yaptıkların yanına kar mı kalacak sanıyorsun!! Daha kendi evlilik yüzüğünün başına gelenleri o yüzüğü ne için feda ettiğine hiç girmiyorum. Benim bacağım için özel getirdiğim aletin başına gelenleri aaahhh ahhhh... Seni pis müptezel, seni sarı sıçan seni! Sen benim gibi birine bulaşmayacaktın kendin kaşındın kendin!" ifadelerini kullandı.

YUNUS EMRE'DEN CEVAP GECİKMEDİ
Yunus Emre ise yapılan suçlamalara cevaben kendi pozisyonunu savundu ve konunun mahkemeye taşındığını belirtti: "Sessiz kaldığım konular hakkında açıklama yapmak istiyorum. Çıktığım günden beri Nagihan sana sallıyor dediler güldüm geçtim. En son radde karıma sallayana kadar. Gittim mahkemeye verdim zaten kendisini. Böyle iğrenç insanlarla da uğraşacak değilim. Bahsettiği iddialar hakkında artık Acun Medya kanadından açıklama bekliyorum. Hırsızlık filan çok ağır ithamlar. Ben hiç kimsenin bir şeyine el uzatacak biri değilim." diyerek durumunu açıkladı.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.