Hilmi Cem'in Sözleri Survivor'da Gerilimi Tırmandırdı

Hilmi Cem'in Sözleri Survivor'da Gerilimi Tırmandırdı
Survivor All Star 2024'ün 129. bölümünde Hilmi Cem İntepe'nin, oyun sırasında sarf ettiği sözler ortalığı karıştırdı. Yarışmanın heyecan dolu bir anında Hilmi Cem, "Sen niye üstüne alınıyorsun?" diyerek takım arkadaşları arasında gerginliğe yol açtı.

Acun Medya tarafından hazırlanan ve TV8'de yayınlanan Survivor, ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacılar arasındaki zor yaşam ve birincilik mücadelesiyle Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olmaya devam ediyor.


Olay, kırmızı takımda yer alan Hilmi Cem İntepe'nin takım içi bir tartışma sırasında yaptığı bir çıkışla patlak verdi. Kırmızı takımda Merve Aydın, Nagihan Karadere, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Özgür Tetik, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Nefise Karatay ve Yunus Emre Özden yer alıyor. Mavi takım ise Seda Ocak, Berna Canbeldek, Damla Can, Yasin Obuz, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay ve Batuhan Karacakaya'dan oluşuyor.

Gerilim yaratan bu çıkışın takım üzerindeki etkileri yakından takip ediliyor. Hilmi Cem'in söyledikleri, takım içindeki dengeleri nasıl etkileyecek ve bu durum Survivor'da rekabeti nasıl şekillendirecek soruları merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.