İşte Gaziantep’in icralık şehir belgesi....

İşte Gaziantep’in icralık şehir belgesi....

Türkiye’nin 6. büyük kenti olan ve icralık şehirler arasında 4. sırada bulunan Gaziantep’te 2022 yılının ilk üç ayında yaklaşık 117 bin kişinin icralık olduğu öğrenilirken Gaziantep’te ulusal ve yerel gazetelerde yayınlanan icra ilanlarının sayısında da patlama yaşandı. Gaziantep’te 1-18 Nisan tarihleri arasında 33 icra ilanı yayınlanarak arsalar, evler, arabalar, değerli eşyaların satışa çıktığı belirtildi. Bu nedenle Gaziantep’in icralık olduğu belgeside ulusal ve yerel gazetelerde yayınlanan ilanlarla ortaya çıktı.

2021 YILINDA 750 BİN İCRALIK DOSYA, 5 MİLYON TL’DE İCRA TAKİBİ

Gaziantep’te 2021 yılında yaklaşık 750 bin icra dosyası oluşurken bu icra dosyalarından yaklaşık 4 milyon TL’sinin krediden kaynaklandığı öğrenilirken Türkiye genelinde de Gaziantep’in icra dosyası bakımından 4. şehir olduğu ifade edildi.

HANGİ ŞEHİRLERDE İCRA DOSYASI SAYILARI PATLADI

2021 yılında Gaziantep’teki sanayici, işadamları ve vatandaşlar 135 milyon TL kredi aldıkları ve bunların da yaklaşık 4 milyonunun icra takibine düştüğü söylenirken İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Gaziantep’in de icrada 4. şehir olduğu bildirildi.

2022 YILININ İLK ÜÇ AYINDA GAZİANTEP’TE İCRA DOSYALARI UÇUYOR

Gaziantep’in 2021 yılında 750 bin icra dosyalı oluşurken 2022 yılının ilk üç ayında yaklaşık 117 bin kişinin icralık olduğu ve aylık ortalamanın ise Ocak-Şubat-Mart ortalamasının da yaklaşık 8 bin olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.