Katil scooterlar!

Katil scooterlar!
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesindeki Anneler Parkı’nın yanında iki gün önce 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Osman Sarı’nın hızlı bir şekilde kendisiyle aynı yaşta olan iki kız arkadaş Ezgi Yiğit ve Şimal Toprak, scootar (Martı) üzerinde dershaneden evlerine dönerken çarptı. Çarpma neticesinde Ezgi Yiğit, hastanede vefat ederken diğer arkadaşı Şimal Toprak ise yoğun bakımda halen yaşam savaşı veriyor.

Gaziantep’te Anneler Parkı’nın yanında iki gün önce 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Osman Sarı’nın hızlı bir şekilde kendisiyle aynı yaşta olan iki kız arkadaş Ezgi Yiğit ve Şimal Toprak, scootar (Martı) üzerinde dershaneden evlerine dönerken çarptı. Çarpma neticesinde Ezgi Yiğit, hastanede vefat ederken diğer arkadaşı Şimal Toprak ise yoğun bakımda halen yaşam savaşı veriyor. Bunun yanı sıra ehliyetsiz sürücü 17 yaşındaki Osman Sarı, tutuklanarak cezaevine konuldu.

KAZAYI YAPANDA, KIZLARDA 17 YAŞINDA

Gaziantep’te yaşanan ehliyetsiz sürücü dehşetini yapan 17 yaşındaki Osman Sarı ile kızlar Ezgi Yiğit ve Şimal Toprak’ın 17 yaşında olmaları hayatlarının baharında böyle bir kazaya kurban gitmeleri Gazianteplileri büyük üzüntüyü boğdu. Kaza yapan ve kazada ölen ve ağır yaralanan üç gencin yaşlarının 17 olması da ayrı bir dram olarak değerlendirildi.

KIZLAR SCOOTERLARLA EVLERİNE DÖNÜYORLARDI

17 yaşındaki Ezgi Yiğit ile Şimal Toprak, akşam saatlerinde dershaneden çıkarak Martı adlı scooterları kiralayarak evlerine dönerken kendileriyle aynı yaşta olan ehliyetsiz sürücü Osman Sarı’nın hızlı gitmesi nedeniyle çarpma neticesinde Ezgi Yiğit ve Şimal Toprak ağır yaralandı. Ezgi Yiğit tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken Şimal Toprak ise yaşam savaşı veriyor.

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ KAZAYI YAPTI, OLAY YERİNDEN AYRILMADI

17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Osman Sarı, kazayı yaptıktan sonra ilk iş olarak 112’yi arayarak ambulansın gelmesini sağlarken olay yerinden de ayrılmadığı öğrenildi. Yine Osman Sarı’nın olay yerinde bayıldığı iddia edilirken, kaza yerinde ağladığı öne sürüldü.

SCOOTERLAR KALDIRILSIN

Türkiye’nin bir çok ilinde ve Gaziantep’te de bulunan faaliyetle bulunduğu süre boyunca Martı Scooterların 10’larca kaza yaptığı ve bu scooterların trafikte motosiklet gibi kazalara sebeb olduğu belirtilirken Gaziantepli vatandaşlar scooterların kaldırılması istediler.

ANNE VE BABALARA ARABA UYARISI
Gaziantep’te geçtiğimiz yıl yaşı küçük birinin kullandığı araçla bisikletli bir çocuğa çarparak ölümüne neden olmasının yankıları devam ederken iki gün öncede yine küçük yaştaki ve ehliyetsiz sürücü 17 yaşındaki bir kızın ölümüne neden oldu. Bu kaza sonrasında anne ve babalara ise araç uyarısı yapıldı. Anne ve babaların küçük yaştaki çocuklarına araba vermemeleri istenirken bu tür kazaların ise önlenmesi için anne ve babaların daha duyurlı olmasını istendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.