Promosyon Ürün Nedir, Promosyoncu Ne İş Yapar?

Promosyon Ürün Nedir, Promosyoncu Ne İş Yapar?
Promosyon halk arasında eşantiyon olarak bilinir. Promosyon ürünler firmalar tarafından potansiyel müşterilerine ücretsiz olarak verilir.

Markaların kendi firmalarına özel logolu şekilde bastırdığı ve müşterilerine gönderdiği promosyon ürünler, ücretsiz ürünlerdir. Bu ürünler sayesinde uzun ve geniş kitle oranı ile başarılı reklamlar hazırlanır.

Kurumsal firmalar ile birçok işletmenin tercih sebebi olan bu yöntem hem ekonomik ve hem diğer reklamlara göre daha yüksek geri dönüş oranına sahiptir. Bu hizmeti promosyoncu olarak adlandırdığımız firmalar aracılığı ile edinebiliriz.

Promosyon Nedir?

Promosyon halk arasında eşantiyon olarak bilinir. Bu ürünler firmalar tarafından potansiyel müşterilerine ücretsiz olarak verilir. Ayrıca, promosyon ürünler sayesinde yüksek geri dönüş oranına sahip reklamlar gerçekleştirilir. Bu ücretsiz ürünler sayesinde firmalar kendi tanıtımlarını uzun vadeli olarak gerçekleştirirler. Firmaların logolarının ve markalarının basılı olduğu bu ürünler ile her yer de karşılaşmamız mümkün.

Promosyon Ürünlerinin Kullanım Alanları

Eşantiyon ürünler birçok kullanım alanına sahip ürünlerdir. Ürün çeşitliliği açısından bir çok firma da bu ürünlerle karşılaşabiliriz. Örnek olarak dershaneler tarafından öğrencilerine verilen sınav kalemleri de Promosyon adı altında gerçekleştirilir.

Bu kapsamda; promosyon firmaları tarafından her türlü ürün seçeneği sunulduğu için kullanım alanları neredeyse sınırsız diyebiliriz. Bu ürünlerin kullanım alanlarını başlıca sıralarsak aşağıdaki gibi bir liste edinmiş oluruz:

  • Eğitim ve öğretim kurumları
  • Vezneler
  • Otel işletmeleri
  • Kafe ve restoran işletmeleri
  • Gıda işletmeleri
  • Tur firmaları
  • Otobüs yazıhaneleri

Promosyon Firmaları

Size basım yapabileceği bütün ürün yelpazesini promosyon firmaları sunar. Aralarından seçiminizi yaparak istediğiniz adet sayısına göre sipariş verebilirsiniz. Basım esnasından önce size örnek eşantiyon gösterilir ve olası yanlışlıkların önüne geçilir. Onay verdiğiniz takdir de siparişiniz basıma başlar ve size teslim edilmek üzere hazırlanır.

Promosyon Ürün Modelleri Nelerdir?

Bu ürünlerin çeşit ve model açısından sınırı pek yok. Günümüz de baskı teknolojileri ilerlediği için neredeyse her malzeme üzerine baskı yapılabiliyor. Bu da her alan da faaliyet gösteren firmalar için uygun ürünler sunulmasına yardımcı oluyor. Sektör de sıklıkla kullanılan ürünler başlıcaları aşağıdaki şeklindedir:

  • Promosyon anahtarlık
  • Promosyon defter
  • Promosyon bardak
  • Promosyon şapka
  • Promosyon ajanda
  • Promosyon kalem

Promosyoncu Eşantiyon Ürünleri

Promosyon olarak adlandırdığımız bu ürünler ile firmanızın markasını en iyi şekil de tanıtabilirsiniz. Sizin de tanıtımınızı yapacak alanınıza uygun ürünler ile birçok başarılı reklam kampanyasına imza atabilirsiniz. Faaliyet gösterdiğiniz süre boyunca promosyoncu olarak adlandırdığımız bir firma ile çalışmak markanızı zirveye taşımanıza yardımcı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.