EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR 2022, bu sene emekli ikramiyesine zam yapılacak mı? || Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, hangi gün?

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR 2022, bu sene emekli ikramiyesine zam yapılacak mı? || Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, hangi gün?
Emekli ikramiyesi son dakika gelişmeleri, Ramazan Bayramı'na adım adım yaklaşırken milyonlarca emeklinin gündeminde bulunuyor. Emekliler, Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda iki kere ikramiye alıyorlar. Emekli maaşına yapılan zam sonrasında emekli bayram ikramiyesine zam gelip gelmeyeceği merak konusu. Peki emekli ikramiyesi ne kadar oldu 2022? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?

EMEKLİ İKRAMİYESİNE ZAM GELECEK Mİ?Geçtiğimiz bayram emeklilere, 1100 TL emekli bayram ikramiyesi verildi. Prof. Dr. Cem Kılıç, "Emeklilere ikramiye uygulaması 2018 yılında başladı. 2018'de yılda 2 kere olmak üzere bütün emeklilere 1000 lira bayram ikramiyesi verilmişti. Geçen yılda bu rakam 1.100 liraya Bu sene ise enflasyondaki hareketlilik, memur maaş zamları bu çerçeve üzerinden üzerinden düşündüğümüz zaman bu sene bu rakamın en düşük emekli maaşına çekilmesi gibi bir talep ortaya çıktı.Hükümet bu talebi değerlendirecektir. Benim tahminime göre emekli ikramiyesi 2000 lira civarına çekilebilir." dedi.

EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK?Emekli bayram ikramiyesi bayramdan çnce hesaplara yatırılıyor. Ramazan Bayramı bu sene 2 Mayıs tarihine denk geliyor. Emekli bayram ikramiyeleri 2 Mayıs tarihinden önce hesaplara yatırılır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.