Kahramanmaraş'taki Dünyanın En Saçma Binasının Yıkımıda Saçma Sapan oluyor! Kahramanmaraş'ta yöneticiler yapmayı da yıkmayı da bilmiyor Özel İdare Binasının Yıkımı Ne Zaman Bitecek?

Kahramanmaraş'taki Dünyanın En Saçma Binasının Yıkımıda Saçma Sapan oluyor! Kahramanmaraş'ta yöneticiler yapmayı da yıkmayı da bilmiyor Özel İdare Binasının Yıkımı Ne Zaman Bitecek?
Arama motoru Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak yapılan aramada ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı İl Özel İdare binasının yıkımıda saçma sapan oluyor. Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olduğu bahanesiyle yıkımına başlanan Özel İdare İş Merkezinde yıkım çalışmaları tüm yavaşlığıyla sürüyor. Yaklaşık 3 aydır devam eden yıkım işleminde henüz bir arpa boyu kadar yol gidildi. Peki Özel idare iş merkezi ne zaman yıkılacak? yıkım işlemleri ne zaman bitecek?

Kahramanmaraş Özel İdare İş Merkezi'nde devam eden yıkım işlemleri ne zaman tamamlanacak? Çevreye büyük rahatsızlık veren ve trafiği de aksatan yıkım işlemlerinde henüz beklenen noktaya gelinmedi. Yaklaşık 3 ydır devam eden yıkım işlemlerinde cephe sökme işlemleri bile tamamlanamadı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayerttin Güngör tarafından, tüm tepkilere rağmen yıkılmasına karar verilen ve Ocak ayı içerisinde yıkımına başlanan Özel İdare iş merkezinin yıkım işlemlerinin ne zaman tamamlanacağı merak ediliyor. Vatandaşlar yıkım işlemlerinin uzamasından büyük rahatsızlık duyuyor.


Başkan Güngör'ün, şehirde yüzlerce hatta binlerce çürük bina varken şehrin en sağlam binasını yıkmakta inat etmesine tepki gösteren vatandaşlar, "Bu sağlam binayı yıkmak elbette o kadar kolay değil. Bu bina Kahramanmaraş'ın en sağlam, depreme en dayanıklı binası. Şehrimizde 70-80 yıllık binalar dururken şehrimizin simgesi haline gelen sarı binayı yıkmak akıl karı değil" dediler.

Kaynak: haber46.com.tr

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.