Unculara Çakmak Başkan...GUSAD’da Başkan Çakmak Güven Tazeledi...

Unculara Çakmak Başkan...GUSAD’da Başkan Çakmak Güven Tazeledi...
Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği (GUSAD), 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında mevcut Başkan Mehmet Mesut Çakmak güven tazeleyerek yeniden başkan seçilirken, Erhan Özmen ise tüzük kararı ve kurul oybirliğiyle derneğin Onursal Başkanlığına seçildi.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, GUSAD Onursal Başkanı Erhan Özmen, GTB Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve 12 ilden 94 GUSAD üyesi katıldı. Divan Başkanlığını Erhan Özmen, yardımcılıklarını Taner Göymen ve İbrahim İletmiş’in yapmış olduğu toplantıda, Mehmet Mesut Çakmak genel kurul tarafından ikinci kez başkanlığa seçilirken, Erhan Özmen ise tüzük kararı ve kurul oybirliğiyle derneğin Onursal Başkanlığına seçildi. 2022 – 2025 döneminde başkanlık görevini icra edecek olan Çakmak, son kez başkanlık görevini yerine getireceğini belirtti.  

Başarısından dolayı Çakmak’ı tebrik eden Onursal Başkan Özmen, gelecek dönemde hem dernek adına hem de un sanayisi adına iyi temennilerde bulundu. Özmen “Başkanımız sayın Çakmak’ın sektöre yönelik çok modern ve akıllıca bir yaklaşımı var. Bu derneği çok iyi ve önemli noktalara taşıdı. Ondan sonra gelecek ve bayrağı devralacak kişi de aynı özveri ve dirayeti göstereceğine eminim” ifadelerini kullanarak desteğini açıkladı. 

Seçim sonrasında konuşmasını gerçekleştiren GUSAD Başkanı Çakmak da , “Biz bir aileyiz, bu anlamda bu derneği hep beraber ileriye taşıyacağız. Her ne kadar pandemiden ve savaştan dolayı birtakım problemler yaşasak da hem Gaziantep’in hem de bölgemizin kalkınması için elimizden geldiğince çaba gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Bu zorlu süreçten el birliğiyle daha güçlü bir şekilde çıkacağız” dedi. 

“GUSAD’ın bölgenin en önemli STK’larından biri olduğunu belirten GTB Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise yaptığı konuşmada GUSAD’’IN sektör adına önemli faaliyetler ve çalışmalar yürüttüğünü söyledi. 

 GUSAD’ın un sektörü ve tüm paydaşları adına önemli bir misyon üstlendiğine işaret eden Tiryakioğlu, konuşmasında ayrıca sektörün Türkiye ve uluslararası alanındaki durumuna ilişkin genel değerlendirmelerde bulundu.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.