En Uygun Araç Kiralama Alternatifleri Carvento’da

En Uygun Araç Kiralama Alternatifleri Carvento’da
Özellikle son zamanlarda pek çok çeşitli nedenle araç fiyatlarının artması küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin araç satın almaktansa kiralamayı tercih etmesine neden olmaktadır.

Araç sahibi olmak hem bireyler hem işletmeler açısından artık ihtiyaçtan öte bir zorunluluk haline gelmiştir. Ancak araç satın almak günümüz koşullarında çok da avantajlı değildir. Bu durum araç kiralama hizmetlerine gösterilen ilginin artmasının en önemli nedenlerinden biridir. Kış aylarında tatil keyfini yaşamak ancak bu yolculuğu özel araç konforuyla gerçekleştirmek isteyenler için Carvento doğru adrestir. İster termal kaplıcalara ister kayağa gidiyor olun yol şartlarına en uygun özellikteki araçlara Carvento’nun geniş araç filosundan erişebilirsiniz.

Araç kiralama bireysel ulaşım ihtiyaçlarının karşılanması kadar işletmelerin ulaşım ihtiyaçlarının karşılanmasında da etkili bir çözümdür. Farklı ölçeklerdeki işletmeler çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için Carvento ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetlerinden yararlanırlar. Bu sayede işletmelerinin gelişen ve değişen ihtiyaçlarına yönelik en uygun araç modellerine en uygun fiyatlarla erişme imkanını elde edebilirler.

Araç kiralama hizmetlerinin en büyük avantajı; işletmelerin gelişen ve değişen ihtiyaçları karşısında araç alım, satım ve ek maliyetlerle karşılaşılması durumunu ortadan kaldırmasıdır. İşletmeler diledikleri özelliklere sahip araçları Carvento araç filosundan seçerek hızlı, kolay ve ekonomik bir şekilde ulaşım ihtiyaçlarını çözümleyebilirler. Bu nokta araç kiralama hizmetlerinin araç satın almak ile arasındaki farklı noktalardan biridir. Carvento araç kiralama sektöründe deneyimli, müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet anlayışı sergileyen ve operasyonel süreçleri başından sonuna aksaksız şekilde yürüten bir markadır. Aynı zamanda araç filosunda farklı segmentlerde, marka ve modelde çok sayıda alternatif bulunmaktadır. Carvento araç kiralama hizmeti alan müşterilerine kaliteli, ekonomik ve güvenilir hizmetler sunmaktadır. Bu sayede işletmeler hafif ticari araç kiralama ve ticari araç kiralama hizmetleri opsiyonuyla ihtiyaçlarını karşılamakta, büyük mali külfetlerden kurtulabilmektedir.

Araç Kiralama Süresi Boyunca Carvento 7’24 Yanınızda

Carvento’dan araç kiralama hizmeti alan kişiler ve işletmeler markanın alanında uzman ve deneyimli isimlerden oluşan ekibine diledikleri zaman ulaşabilirler. Carvento’nun amacı, karşılaşılması olası sorunlara en kısa süre içerisinde en etkili çözümleri sunarak müşterilerinin herhangi bir mağduriyet ile karşı karşıya kalmasını önlemektir. Carvento benimsediği müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikasından dolayı sektörel rakipleri arasında ön plana çıkmaktadır. Türkiye genelinde 360 adet servis noktası bulunan Carvento sağladığı farklı destekler sayesinde araç kiralama hizmeti alan müşterilerinin işletme maliyetlerinde ve operasyonel takip süreçlerinde tasarruf sağlamasında önemli bir rol üstlenmektedir. Yaygın hizmet ağı sayesinde araç kiralama hizmeti alan müşterilerinin en küçük ihtiyaçlarını dahi en kısa sürede ve en yüksek hizmet kalitesi ile karşılamaya odaklanmaktadır.

Carvento müşterilerine kısa dönem araç kiralama, uzun dönem araç kiralama, ticari araç kiralama, hafif ticari araç kiralama, lüks araç kiralama ve filo araç kiralama gibi birçok farklı alternatif sunar. Bu sayede işletmeler yalnızca sabit aylık kira bedeli ve araçlarının yakıt masraflarını karşılayarak ulaşım ihtiyaçlarını hızlı, kaliteli, konforlu ve güvenilir bir şekilde karşılayabilirler. Tasarruf ettikleri miktarı da işletmelerini büyütme amacıyla sermaye olarak kullanabilirler.

Ticari Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Özellikle son zamanlarda pek çok çeşitli nedenle araç fiyatlarının artması küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin araç satın almaktansa kiralamayı tercih etmesine neden olmaktadır. İşletmeler açısından ticari araç kiralama hizmetinin pek çok avantajı vardır. Bunların başında araç satın almak için şirket sermayesinden bütçe ayrılması ya da şirket kredibilitesinin kullanılması gerekliliğini ortadan kaldırması gelir. Bu sayede şirket sermayesi de banka kredi limitleri de işletmenin büyütülmesine yönelik yatırımlarda kullanılabilmektedir.

Kişiler ve işletmeler farklı nedenlerle ve ihtiyaçlarla araç kiralama hizmeti almayı tercih edebilirler. Araç kiralama hizmeti alınması için bazı belgeler ibraz edilmesi ve bazı prosedürlerin tamamlanması gerekir. Ticari araç kiralama hizmeti sırasında ibraz edilmesi gereken belgeler bireysel araç kiralama hizmeti sırasında ihtiyaç duyulanlarla farklılık gösterir. Ticari araç kiralama hizmetinde kullanım amacına göre farklı belgeler ibraz edilmesi gerekir. Yolcu ve yük taşıması amacıyla kullanılabilecek araçların büyüklüğüne göre ruhsatlardaki tanımlamalar belirlenmelidir. Turist taşımacılığı amacıyla kiralanacak araçların ruhsatında taşınabilecek maksimum yolcu sayısı belirtilmelidir. Eğer bu sayı ruhsatta bulunmuyorsa K belgesine ihtiyaç duyulur. Mal taşıma amacıyla araç kiralama yapılacaksa aracın sürücü ehliyetine ek olarak yük kapasitesi ve varsa taşınacak yolcu sayısı belirtilmelidir. Yük taşımacılığıyla üretilen kiralık ticari araçlarda K belgesi şartı aranmaz. Yurt içi eşya taşıma amacıyla kiralanan araçlarda K belgesi bulunması zorunludur.

Ticari yük taşımacılığı için araç kiralama hizmeti alınacağı durumlarda, aracın ruhsatında yük kapasitesi ve varsa yolcu sayısı bulunmalıdır. Yük taşımacılığı için kiralanan araçlarda K belgesine gereksinim yoktur. Söz konusu belgelerle ilgili sorunlarla karşı karşıya kalmamak ve ulaşım ihtiyaçlarınızı üst düzey kaliteyle gerçekleştirip işinize odaklanmak için güvenilir, kurumsal ve profesyonel araç kiralama şirketlerinden hizmet almayı tercih etmelisiniz. Carvento müşteri memnuniyetini ve güvenliğini ön planda tutan hizmet anlayışı nedeniyle ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetleri için tercih edilebilecek araç kiralama şirketleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.