Seda Sayan 12 sevgili, 6 koca eskitti En çok Gaziantepli sevgilisi Erkan’ı unutamıyor

Seda Sayan 12 sevgili, 6 koca eskitti  En çok Gaziantepli sevgilisi Erkan’ı unutamıyor

Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından birisi olan ve sürekli adını gündemden düşürmeyen ve 60. yaş gününü kutlayan Seda Sayan, 60 yıllık hayatında 12 sevgili ve 6 eş eskitti. Şimdi ise 7. kez tekrar Star TV’de birlikte program yaptığı Çağlar Ökten ile birlikte önümüzdeki günlerde 7. kez dünyaevine giriyor. Böylece Seda Sayan’a sevgili ve eş dayanmadığı görülüyor.

KİMLERLE EVLENDİ?
1962 doğumlu olan ve 60 yaşındaki ünlü sanaçtı Seda Sayan ilk evliliğini 1987 yılında Rıdvan Kılıç, ikinci evliliğini 1990 yılında Sinan Engin, üçüncü evliliğini Soner Yapcacık ile 1998 yılında, dördüncü evliliğini Tuncay Kıratlı ile 2000 yılında, beşinci evliliğini Gökhan Şükür ile 2004 yılında yaparken altıncı evliliğini de 2008 yılında Onur Şan ile yaptı.

EN ÇOK ERKAN ÇELİK’İ SEVİYOR
2016 yılında Seda Sayan’a konuk olan Gaziantepli Erkan Çelik, eşinden ayrılarak 4.5 yıl birlikte sevgili olarak yaşadılar. Seda Sayanla evleneceği sırada Erkan Çelik’in evli olduğu eşi boşanmayı reddedince evlenmeleri suya düştü. Bunun üzerine Erkan Çelik ile 4.5 yıl sevgili hayatı yaşayan Seda Sayan, “Onu çok sevdim” dedi ama hızlı bir şekilde de ayrıldılar.

EN ÇOK FUTBOLCULARLA EVLENDİ
60 yaşındaki ünlü sanatçı en çok sevgili tuttuğu ve evlendiği kişiler arasında çoğunluğunu futbolcular oluştururken bir motor kuryesi, 5’te sanatçı kişilerle sevgili hayatı yaşadı. Bunların başında ünlü sanatçı Nihat Doğan ilede sevgili hayatı sürdürdüler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.