Gaziantep'te şoför esnafına bir dokun bin ah işit! "Günlük kazancımız bizi kurtarmıyor"

Gaziantep'te şoför esnafına bir dokun bin ah işit! "Günlük kazancımız bizi kurtarmıyor"
Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen artışlar sonrası Gaziantep'te Özel Halk Otobüsü esnafına bir dokun bin ah işit. Şoförler artık önlerini göremiyor. Toplu taşıma esnafı kazandıkları parayla bile akaryakıt fiyatını karşılayamıyor.

Akaryakıt fiyatlarına her gün gelen zam sonrası toplu taşıma esnafı Gaziantep'te kan ağlıyor. Mazot, lastik, araç bakımları derken, şoför esnafına bir dokun bin ah işit.

Gaziantep'te kazandıkları parayla günü geçirmeye çalışan şoförler, kontağı sadece akaryakıt fiyatları için çevirdiklerini söylerken, önlerini göremedikleri için ne yapacaklarını kara kara düşünüyor.

GÜNLÜK GELİR GİDERİ KARŞILAMIYOR

Gaziantep'te Özel Halk Otobüsü sahipleri ve şoförleri günü zararla kapatmaktan bıktıklarını ve acil olarak bu soruna el atılmasını istediler.Gaziantep'te  yolcu tarifesine yapılan en son zamların akaryakıta, yedep parçaya yapılan zamların karşısında eridiğini ve her günü zararla kapattıklarını nerdeyse kontak kapatacak duruma geldiklerini belirttiler...

BİR DOKUN BİN AH İŞİT

Günlük kazançlarının günü kurtarmadığını ifade eden şoför esnafı, "Yolcu tarifelerine gelen zamlar bizi kurtarmıyor. Sanayiye gidemiyoruz, fiyatlar aldı başını gitti. Bilmiyoruz nereye gideceğiz, bugünlerimiz iyi günler. Günlük kazancımız bizi kurtarmıyor. Bizim sıkıntımız mazot. Bu araçlar 1500 liradan aşağı kalkmıyor. Hep birlikte fedakarlık yapacağız ama araç sahipleri şuan şoförleri bile çalıştırabilecek kapasitede değiller. Şuan arabada toplanan paradan mazot parası bile çıkmadı. Topladığımız para 1250 lira yok. bizim vergilerimizi ödemez bu para. Şoförlerin sigorta masrafı, arabaların tamir gideri, vergiler ve bu tip giderler artık belimizi büktü.

Gaziantep'te şoför esnafına bir dokun bin ah işit! "Günlük kazancımız bizi kurtarmıyor"

GAZİANTEP MİNİBÜSÇÜLER ODASI KONUYA EL ATMALI

Gaziantep'te Özel Halk Otobüsü Odası'nın bu konuya el atması gerektiği belirtilirken...Oda Başkanı'nın gerekli mercilere baş vurup ya, yakıt desteği veya başka türlü bir çözüm bulunmasını isteyen Özel Halk Otobüsü esnafı bu durum böyle devam ederse kontak kapatma durumunda kalcaklarını ilettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.