Gaziantepli vekillere korona nazarı değdi

Gaziantepli vekillere korona nazarı değdi
AK Parti Milletvekillerinden Ahmet Uzer’le başlayan korona virüs, Ali Şahin, Nejat Koçer ve Derya Bakbak ile devam etti. İzolasyon süreçleri devam eden dört milletvekilinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Vekillere nazar değdi

İlk Covid-19 haberi Ahmet Uzer'den geldi. Uzer, sosyal medya hesabından “Bugün hafif belirtiler üzerine yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Çok şükür hastalığı aşı yaptırdığım için hafif geçiriyorum” açıklamasıyla takipçileriyle paylaştı.

Ardından milletvekilleri Ali Şahin, Derya Bakbak ve Nejat Koçer'in PCR testlerinin pozitif çıktığı ve tedavilerinin devam ettiği açıklandı. Koçer, “Covid olmam nedeni ile arayan ve mesajları ile geçmiş olsun dileklerini ileten herkese gönülden teşekkür ederim. Allaha çok şükür iyiyim. Aşılarım tamam. Süreci evde dinlenerek geçiriyorum. Tüm hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum. Selam ve Saygılarımla” paylaşımını yaptı. 

Covid-19'a yakalanan milletvekillerinin  sağlık durumlarının iyi olduğu ve dinlendikleri belirtilirken, sosyal medya üzerinden çok sayıda kişi geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.