İş ve siyaset dünyası bu düğünde buluştu...Ataseven ve Evyapan ailelerinin Bülent Serttaşlı muhteşem düğünü

İş ve siyaset dünyası bu düğünde buluştu...Ataseven ve Evyapan ailelerinin Bülent Serttaşlı muhteşem düğünü
Gaziantep’in tanınmış ailelerinden Ataseven ailesinin güzel kızı Asena ile Evyapan ailesinin yakışıklı oğlu Erdem, ömür boyu mutluluğa imza attılar. Gaziantep’te değirmen makineleri sektörünün öncülerinden Ataseven ailesi ile demir-çelik sektörünün önde gelen isimlerinden Evyapan ailesinin çocukları düzenlenen muhteşem bir törenle bekarlığa veda ettiler.

MUTLULUĞA İMZA ATTILAR

Ataseven ailesinin güzel kızı Asena ile Evyapan ailesinin yakışıklı oğlu Erdem, iş, siyaset ve sivil toplum dünyasının seçkin davetlilerinin huzurunda ömür boyu mutluluğa imza attılar. Gaziantep'in yanında Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen çok sayıda davetli de dillere destan düğün törenine katılarak, Gaziantep iş dünyasının önde gelen isimlerinden Evyapan ve Ataseven ailelerinin mutluluğuna ortak oldular.

İŞ VE SİYASET DÜNYASI DÜĞÜNDE BULUŞTU

Shimall Otel'de düzenlen dillere destan düğün töreni, iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Asena ile Erdem çiftinin nikah şahitliklerini ise, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı, OSB Başkanı Cengiz Şimşek GTO Başkanı M. Tuncay Yıldırım, Kent konseyi Başkanı Samet Bayrak GUSAD Onursal Başkanı Erhan Özmen, Bekir Öztürkmen, Çetin Çeliksöz, Mehmet Koruk, Ahmet Mollooğlu , Mehmet Erdoğan, Mustafa Şimşek, Hasan Sever, Şerif Tosyalı, Mehmet Evyapan ve Faruk Özkul yaptı.

DOĞUMUNA DA NİKAHLARINA DA ŞAHİTLİK ETTİ

Nikah töreninde imzaların atılmasının ardından Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, nikah cüzdanını gelin hanıma verdi. Hem gelin hanımın hem de damat beyin doğumunu gerçekleştiren Opr. Dr. Samet Bayrak, "Bugün çok mutluyum ve heyecanlıyım. Çünkü Asena da, Erdem de benim ellerimde doğdu. İkisinin de doktoru olarak bugün nikahlarına şahitlik etmekten dolayı çok mutluyum. Birbirinize olan sevginiz saygınız hiç bitmesin. Birbirinizi çok sevin. Bir ömür boyu mutluluk diliyorum" diye konuştu.

BÜLENT SERTTAŞ'TAN MÜZİK ZİYAFETİ

Ataseven ve Evyapan Ailelerini bu mutlu günlerinde Gaziantep iş ve siyaset dünyasının saygın isimler yalnız bırakmazken, geceye katılan davetiler gönüllerince eğlendiler. Türk halk müziğinin güçlü sesi Bülent Serttaş'ın sahne aldığı geceye katılan davetlilere müzik ziyafeti verildi. Ünlü türkücü gece boyunca birbirinden güzel eserlerini seslendirirken, davetliler de kendisine eşlik etti. Genç çiftleri sahnede de yalnız bırakmayan davetliler bol bol çifte telli oynayarak hoşça vakit geçirmeye çalıştılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.