Son Dakika: Evinde Tüp Kullananlar Adeta Yandı! Tüp Fiyatları Uçtu Gidiyor! İşte Mutfak, Piknik Tüpü Fiyatları

Son Dakika: Evinde Tüp Kullananlar Adeta Yandı! Tüp Fiyatları Uçtu Gidiyor! İşte Mutfak, Piknik Tüpü Fiyatları
Üst üste gelen zamlardan sonra sıra tüp fiyatlarına da geldi. Ev tipi tüp fiyatları, piknik tip tüp fiyatları aldı başını gitti. Vatandaşı bir hayli zorlayacak tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz tüp fiyatları...

Özellikle doğalgaz kullanılmayan evlerde hayati bir ihtiyaç olan tüp fiyatları, son zamlarla beraber oldukça arttı. Diğer temel ihtiyaçlarda da gelen zamlarla beraber yükselen fiyatlar, vatandaşları zorlamaya devam ediyor. Evlerinde tüp kullanmak zorunda kalan kişiler, büyük tüplerdeki pahalılık yerine piknik tüplerine yönelmeye başladılar. Ancak piknik tipi küçük tüp fiyatları da bir hayli artmış durumda.

Tüp Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Bir yandan pandemi, diğer yandan döviz kurları derken son dönemde Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sebebiyle ekonomi alt üst olmuş durumda. Özellikle doğalgazdan akaryakıta pek çok konuda enerji fiyatlarının rekor seviyelere ulaştığı bugün, tüp fiyatları da yaşanan gelişmelerden nasibini aldı. Haneler için zaruri bir ihtiyaç olan tüpün alımı, vatandaş için daha da zorlaştı. Büyük tüpün aşırı pahalı olmasından dolayı, halk çareyi piknik tüplerine yönelmekte buldu. Ancak piknik tüpleri de zamlı fiyatlardan satılıyor. İşte 2 kg’lık küçük tüplerin fiyatı...

Aygaz’ın 2 kg.’lık küçük gri tüpünün satış fiyatı 55 TL iken, İpragaz aynı tüpü 54 TL’de satışa çıkarıyor. Milangaz’ın küçük tüpleri ise 52 TL’den piyasada kendisine yer buluyor. Bizimgaz’ın piknik tüpü fiyatı ise 54 TL iken, Mogaz’ın kamp çeşidi tüpü 55 TL olarak satılıyor.


Büyük Tüplerin Fiyatlarının Güncel Hali

Büyük tüp fiyatları oldukça yükselmiş durumda. Hatta yüksek fiyatlardan dolayı, bazı vatandaşlar piknik tüpleriyle idare etmeye çalışıyorlar. Evlerde sıklıkla kullanılan 12 kg.’lık tüp fiyatlarının ise son hali şu şekilde:

Aygaz’ın 12 kg.’lık mutfak tüpünün fiyatı 257 TL iken İpragaz aynı tüpü 259.5 TL’den alıcıya sunuyor. Milangaz ise 12 kg.’lık uzun vanalı ev tüpünü 260.5 TL’den satışa çıkarırken, Mogaz’ın ev tipi tüpü 257 TL’den satın alınabiliyor. Bizimgaz’ın 12 kg.’lık ev tüpleri ise 259.5 TL ile alıcıyla buluşuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.