Canlı İzle: Altay 3 - 2 Gaziantep FK Maç Sonucu

Canlı İzle: Altay 3 - 2 Gaziantep FK Maç Sonucu
İlk Yarı Sonucu: Altay 2-2 Gaziantep FK Gol: Altay Thaciano DK' 10 Doğan Erdoğan(K.K) DK'22 - Andre Poko DK'51Gol Gaziantep FK: Maxim DK'18,Maxim DK'26

Maç bİTTİ

90'
Ofsayt ( Gaziantep FK)Rakip ceza sahasının yayında Joao Figueiredo topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.
90'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Günay Güvenç geçiyor.
90'
Faul (Altay)Günay Güvenç, Ahmed Rayan tarafından faulle durduruluyor.
90'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Günay Güvenç hakem Yaşar Uğurlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
90'
Sarı Kart (Altay)Altay takımında Ahmed Rayan hakem Yaşar Uğurlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
89'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Angelo Sagal ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
89'
Faul (Altay)Angelo Sagal, Daouda Bamba tarafından faulle durduruluyor. Gaziantep FK, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
88'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
87'
Oyuna Girme (Altay)Altay takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Deniz Kadah çıkıyor ve yerine Ahmed Rayan oyuna giriyor.
86'
İsabetsiz Orta (Altay)Altay takımından Kazımcan Karataş sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
86'
İsabetsiz Orta (Altay)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Kazımcan Karataş ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
86'
Korner (Altay)Kazımcan Karataş ile Altay takımı köşe vuruşu kullanacak.
86'
Engellenen Şut (Altay)Altay takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından Daouda Bamba tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
85'
Serbest Vuruş (Altay)Altay takımının ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Mateusz Lis geçiyor.
84'
Faul (Gaziantep FK)Eric Björkander, Recep Niyaz tarafından faulle durdurulduğu için Altay ceza sahasının hemen dışındaki bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
83'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Doğan Erdoğan çıkıyor ve yerine Amedej Vetrih oyuna giriyor.
83'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Joao Figueiredo, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
82'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
81'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Orta yuvarlakta kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Papy Djilobodji kullanacak.
81'
Oyuna Girme (Altay)Altay takımında oyuncu değişikliği; Cesar Pinares oyundan çıkarken Zeki Yıldırım oyuna giren isim.
81'
Oyuna Girme (Altay)Altay takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Cebrail Karayel çıkıyor ve yerine Tolga Ünlü oyuna giriyor.
80'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Alexandru Maxim hakem Yaşar Uğurlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
80'
Oyuna Girme (Altay)Altay takımında oyuncu değişikliği; Martin Rodriguez oyundan çıkarken Kazımcan Karataş oyuna giren isim.
79'
Faul (Altay)Torgeir Borven, Cebrail Karayel tarafından faulle durdurulduğu için Gaziantep FK orta yuvarlakta serbest vuruş kullanacak.
78'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Günay Güvenç ile rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
77'
Faul (Altay)Daouda Bamba ile Papy Djilobodji arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Daouda Bamba. Ceza sahası yayına yakın bir noktadan Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.
76'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Joao Figueiredo, sol çaprazdan vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
71'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Furkan Soyalp altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
69'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Pawel Olkowski sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
68'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Steven Caulker kullanacak.
68'
Faul (Altay)Steven Caulker, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Deniz Kadah tarafından faule maruz kalıyor.
68'
Serbest Vuruş (Altay)Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Altay adına Mateusz Lis kullanacak.
68'
Oyuna Girme (Altay)Altay takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Leandro Kappel çıkıyor ve yerine Daouda Bamba oyuna giriyor.
67'
Faul (Gaziantep FK)Cebrail Karayel, taç çizgisine yakın bir noktada Angelo Sagal tarafından faule maruz kalıyor.
67'
İsabetsiz Orta (Altay)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Martin Rodriguez ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
67'
Korner (Altay)Altay, Martin Rodriguez ile köşe vuruşu kullanıyor.
67'
İsabetsiz Orta (Altay)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Mohammad Naderi ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
65'
İsabetli Şut (Altay)Ceza sahası içinde topla buluşan Leandro Kappel, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
62'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Alin Tosca oyundan çıkarken Torgeir Borven oyuna giren isim.
61'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
60'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Alexandru Maxim ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
60'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Ceza sahasının çaprazında kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Alexandru Maxim kullanacak.
60'
Sarı Kart (Altay)Altay takımında Eric Björkander hakem Yaşar Uğurlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
60'
Faul (Altay)Eric Björkander ile Joao Figueiredo arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Eric Björkander. Ceza sahası sol çağrazından Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.
58'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Furkan Soyalp rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
58'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Furkan Soyalp ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
57'
Faul (Altay)Joao Figueiredo, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Thaciano tarafından faule maruz kalıyor.
55'
İsabetsiz Şut (Altay)Eric Björkander penaltı noktası çevresinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
55'
Korner (Altay)Cesar Pinares ile Altay takımı köşe vuruşu kullanacak.
55'
Engellenen Şut (Altay)Altay takımı Deniz Kadah ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazında Deniz Kadah tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
54'
İsabetsiz Orta (Altay)Altay takımından Andre Poko sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
53'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Angelo Sagal Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
53'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
52'
Faul (Altay)Angelo Sagal, Cebrail Karayel tarafından faulle durduruluyor. Gaziantep FK, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
51'
Asist (Altay)Cesar Pinares, gol pasını veren isim.
51'
Gol [3-2] (Altay)GOL! Andre Poko takımını öne geçiren golü atıyor.
50'
İsabetsiz Orta (Altay)Altay takımından Leandro Kappel sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
48'
Ofsayt (Altay)Atak yönüne göre sol taç çizgisine yakın bir yerde Martin Rodriguez topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.
47'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Joao Figueiredo altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
47'
İsabetli Şut (Altay)Martin Rodriguez, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
46'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Alexander Merkel oyundan çıkarken Recep Niyaz oyuna giren isim.
46'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Oğuz Ceylan çıkıyor ve yerine Pawel Olkowski oyuna giriyor.

2.Yarı Başladı [2-2]Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

1. Yarı Tamamlandı [2-2]Maçın ilk yarısı 2-2 sonuçlanıyor
45'
Faul (Altay)Korner bayrağına yakın bir noktada topla buluşan Furkan Soyalp , Cebrail Karayel tarafından faulle durduruluyor.
45'
Serbest Vuruş (Altay)Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Altay adına Cebrail Karayel kullanacak.
45'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Alin Tosca, sarı kart görüyor.
45'
Faul (Gaziantep FK)Cebrail Karayel, taç çizgisine yakın bir yerde Alin Tosca tarafından faulle durduruluyor.
45'
İsabetsiz Orta (Altay)Altay takımından Martin Rodriguez sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
45'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Papy Djilobodji.
45'
Faul (Altay)Mohammad Naderi ile Alexander Merkel arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Mohammad Naderi. Yarı alanın ortalarından Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.
45'
İsabetsiz Orta (Altay)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Thaciano ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
45'
İsabetsiz Orta (Altay)Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Andre Poko ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
45'
İsabetsiz Şut (Altay)Ceza sahası içinde topla buluşan Murat Akça, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
45'
İsabetsiz Orta (Altay)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Martin Rodriguez ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
45'
Korner (Altay)Martin Rodriguez ile Altay takımı köşe vuruşu kullanacak.
45'
İsabetsiz Orta (Altay)Altay takımından Leandro Kappel ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
45'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Oğuz Ceylan sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
44'
İsabetsiz Orta (Altay)Altay takımından Murat Akça Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
44'
Serbest Vuruş (Altay)Altay takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Martin Rodriguez geçiyor.
44'
Faul (Gaziantep FK)Papy Djilobodji – Martin Rodriguez mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Altay lehine faul kararı veriyor.
43'
İsabetsiz Şut (Altay)Ceza sahası içinde topla buluşan Cesar Pinares, sol çaprazdan vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
40'
İsabetsiz Orta (Altay)Altay takımından Thaciano sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
39'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Papy Djilobodji geçiyor.
39'
Faul (Altay)Orta saha çizgisine yakın bir noktada Furkan Soyalp, Andre Poko tarafından faule maruz kalıyor.
39'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Günay Güvenç geçiyor.
38'
Elle Oynama (Altay)Hakem, Leandro Kappel tarafından penaltı noktası çevresinde topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor. Oyuna Gaziantep FK takımı başlayacak.
37'
İsabetli Şut (Altay)Ceza sahası içinde topla buluşan Martin Rodriguez, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
36'
Serbest Vuruş (Altay)Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Altay adına Eric Björkander kullanacak.
36'
Faul (Gaziantep FK)Eric Björkander, Joao Figueiredo tarafından faulle durduruluyor. Altay, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.
35'
İsabetli Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Joao Figueiredo tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.
35'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
34'
İsabetsiz Orta (Altay)Sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden Martin Rodriguez ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
33'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Alexandru Maxim, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
33'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Alexandru Maxim.
32'
Faul (Altay)Joao Figueiredo, Andre Poko tarafından faulle durdurulduğu için Gaziantep FK, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
31'
İsabetsiz Orta (Altay)Altay takımından Martin Rodriguez sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
30'
İsabetsiz Orta (Altay)Altay takımından Cebrail Karayel sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
29'
Serbest Vuruş (Altay)Altay takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Murat Akça.
29'
Faul (Gaziantep FK)Mohammad Naderi, taç çizgisine yakın bir noktada Alexander Merkel tarafından faule maruz kalıyor.
28'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından Joao Figueiredo tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
26'
Asist (Gaziantep FK)Golün asistini yapan isim Furkan Soyalp.
26'
Gol [2-2] (Gaziantep FK)GOL! Skora 2 - 2 eşitlik geldi. Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile aradığı golü buldu.
26'
İsabetsiz Orta (Altay)Altay takımından Martin Rodriguez sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
25'
Ofsayt (Gaziantep FK)Ofsayt bayrağı Joao Figueiredo için kalkıyor
25'
Serbest Vuruş (Altay)Altay, Murat Akça ile korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
24'
Faul (Gaziantep FK)Oğuz Ceylan – Mohammad Naderi mücadelesinde hakem, korner bayrağına yakın bir noktada Altay lehine faul kararı veriyor.
24'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Papy Djilobodji kullanacak.
24'
Faul (Altay)Papy Djilobodji, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Martin Rodriguez tarafından faule maruz kalıyor.
22'
Kendi Kalesine Gol [2-1] (Altay)GOL! Doğan Erdoğan yaptığı ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderiyor. Doğan Erdoğan için şanssız bir an.
22'
İsabetsiz Orta (Altay)Altay takımından Andre Poko sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
22'
İsabetsiz Orta (Altay)Sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Martin Rodriguez ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
21'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Joao Figueiredo ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
20'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Doğan Erdoğan geçiyor.
20'
Faul (Altay)Joao Figueiredo, orta saha çizgisine yakın bir noktada Murat Akça tarafından faule maruz kalıyor.
18'
Penaltı Golü [1-1] (Gaziantep FK)GOL! Alexandru Maxim takımı adına penaltıyı gole çeviriyor.
17'
Elle Oynama (Altay)Hakem , Cesar Pinares tarafından ceza sahası içinde sol çaprazda topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor, Gaziantep FK oyuna endirekt serbest vuruş ile başlayacak.
15'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Furkan Soyalp ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
13'
İsabetsiz Orta (Altay)Altay takımından Martin Rodriguez sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
13'
Korner (Altay)Martin Rodriguez ile Altay takımı köşe vuruşu kullanacak.
12'
Serbest Vuruş (Altay)Altay takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Mohammad Naderi geçiyor.
12'
Faul (Gaziantep FK)Mohammad Naderi, taç çizgisine yakın bir noktada Alexander Merkel tarafından faule maruz kalıyor.
10'
Asist (Altay)Martin Rodriguez, gol pasını veren isim.
10'
Gol [1-0] (Altay)GOL! Thaciano takımını öne geçiren golü atıyor.
10'
Korner (Altay)Martin Rodriguez ile Altay takımı köşe vuruşu kullanacak.
9'
İsabetsiz Orta (Altay)Sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden Martin Rodriguez ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
8'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Doğan Erdoğan tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
8'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Angelo Sagal ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
8'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Angelo Sagal ile köşe vuruşu kullanıyor.
8'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
8'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Alexandru Maxim kullanacak.
7'
Faul (Altay)Altay takımında Cebrail Karayel faul yapıyor. Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Alexandru Maxim.
6'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Angelo Sagal ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
6'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Angelo Sagal ile köşe vuruşu kullanıyor.
5'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Bu dakikada Gaziantep FK takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.Şutu çeken isim Angelo Sagal
5'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alexander Merkel sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
4'
Serbest Vuruş (Altay)Altay takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Mateusz Lis.
2'
Faul (Gaziantep FK)Murat Akça, altıpas üzerinde Joao Figueiredo tarafından faulle durduruluyor.
2'
Serbest Vuruş (Altay)Altay takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Mateusz Lis geçiyor.
1'
Faul (Gaziantep FK)Murat Akça, altıpas üzerinde Alexander Merkel tarafından faule maruz kalıyor.
1'
Maç BaşladıHakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

İLK 11'LER

Altay: Lis, Cebrail, Murat, Björkander, Naderi, Thaciano, Pinares, Poko, Kappel, Martín Rodríguez, Deniz Kadah

Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Tosça, Caulker, Oğuz, Doğan, Merkel, Furkan, Sagal, Maxim, Figueiredo

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.