Son Dakika Haber: Altın fiyatları kritik seviyede! 26 Şubat Bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?

Son Dakika Haber: Altın fiyatları kritik seviyede! 26 Şubat Bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?
Rusya Ukrayna savaşından dolay altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Canlı ve anlık rakamlar bu noktada araştırılırken 26 Şubat Cumartesi bugün altında sert düşüş yaşandığı gözlemleniyor. Anlık verilere göre; bugün 22 ayar bilezik 761 liradan işlem görürken yarım altın ise 2 bin 734 liradan işlem görmektedir. Peki; 26 Şubat 2022 Bugün 22 ayar bilezik, cumhuriyet, tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri… Rusya Ukrayna savaşının etkileri sürmeye devam ederken yaşanan durum ekonomi piyasalarını da etkiledi. Özellikle iyi bir yatırım aracı olarak bilinen altın fiyatları anlık olarak düşüş eğilimi gösteriyor. Bu noktada; "26 Şubat 2022 Bugün 22 ayar bilezik, cumhuriyet, tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?" sorusuna yanıt aranırken bu başlık altından; canlı altın fiyatları son dakika bilgilerine ulaşabilirsiniz.

22 AYAR BİLEZİK

ALIŞ: 761,24
SATIŞ: 793,94

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.