PERKOTEK Plaka Tanıma Sistemi

PERKOTEK Plaka Tanıma Sistemi

Plaka tanıma sistemi son yıllarda daha fazla dikkat gerektiren trendlerden biri olarak plaka tanıma kurumsal olarak yaygınlaşmıştır. Bununla birlikte, verimli bir şekilde uygulandığında iş gününü önemli ölçüde değiştirebilecek çok sayıda uygulamadan yararlanabileceksiniz.

Plaka Tanıma Nedir?

Plaka tanıma sistemi, adından da anlaşılacağı gibi, herhangi bir plakanın saniyeler içinde tanımlanmasını sağlayan bir okuma sistemidir. Yapılandırması çok basit ve kullanımı çok kolay bir sistemdir. Bu nedenle, giderek daha fazla şirket hedeflerine ulaşmak için kullanıyor. Bu sistem sunduğu teknoloji sayesinde topladığı bilgiler %100 doğru olduğu için oldukça güvenli ve güvenilir bir araç haline gelmiştir.

Okuma işlemlerini gerçekleştirmek için hem görüntülerin hem de karakterlerin optik olarak tanınmasını kullanabilen bir gözetim yöntemine atıfta bulunur. Doğru çalışması için, bilgilerin toplanmasından ve sayısallaştırılmasından sorumlu olan OCR (Optik Karakter Tanıma) okuma teknolojisine dayanır.

Plaka tanıma sistemi bu şekilde elde edilen tüm görseller şirket için ilgili verilere dönüştürülerek şirket performansının iyileştirilmesinde kullanılmasına olanak sağlanacaktır. Bu bağlamda insan beyninin bilgisayar ortamında gerçekleştirebileceği işlemleri taklit etmeye çalışan sinir ağı teknolojisine dikkat çekmek önemlidir.

Plaka Tanıma ve Yapay Görme

Büyük şirketler ve teknoloji kullanımı ve yapay görme konusunda güncel olmak isteyenler, plaka tanımayı giderek daha fazla kullanıyor. Yapay görme sayesinde, bu plakalar yollarda, otoyollarda ve caddelerde seyahat eden herhangi bir arabadan otomatik ve basit bir geçişle tanınabilir.

Bu teknolojinin ilerlemesi ve eksiksiz bir okuma sağlamak için bilgisayarlı vizyonun dahil edilmesi sayesinde, artık farklı yollarda veya diğer yol türlerinde bulduğumuz farklı kritik noktaları daha da doğrulayabiliriz. Tüm bunların sağlıklı çalışabilmesi için, internetin yanı sıra dünyanın hemen her yerinden ve herhangi bir mobil cihazdan atıfta bulunduğumuz tüm noktaları kontrol etmemizi sağlayan kablosuz teknolojiler de kullanılır.

Uygulamalar, bahsettiğimiz gibi, plaka tanıma sisteminin çok sayıda uygulaması vardır, en yaygın olanları:

Kapsayıcı Tanımlayıcılar,

Araçlar için okuma,

ANPR sistemi vardır.

Kapsayıcı Tanımlayıcıları

Bu sistem, ISO kodlarının tam otomatik olarak okunmasını sağlayan yapay görme üzerine kuruludur. Bu sistemin en büyük avantajlarından biri aşırı hava koşullarından etkilenmeden işini düzgün bir şekilde yapabilmesidir. Bu tür bir sistem, diğer uygulanabilir durumların yanı sıra erişim kontrolü, endüstriyel tesisler veya otomatik olarak okunma için çok iyidir. Ürün için perkotek.com sitesine bakabilirsiniz.

El Dedektörü

Metal nesnelere erişimi kontrol etmek, havaalanlarında, kamu binalarında, stadyumlarda veya daha fazla güvenlik gerektiren herhangi bir yerde silahları ve diğer potansiyel olarak tehlikeli nesneleri tespit etmek için mükemmel taşınabilir metal detektörleridir. Güçlü nesne algılama yeteneği vardır. Yüksek hassasiyeti ister silah ister bıçak olsun, her boyuttaki nesneyi algılamasını sağlayarak her zaman her yerde güvenliği sağlar; Cihazın metal aksamlı herhangi bir silah veya nesneyi algılaması için detektörü 10 ile 20 santimetre arasında hareket ettirmeniz yeterlidir.

Çoklu uyarı işaretleri vardır. Bu el dedektörü, herhangi bir metal türü algıladığında sizi uyaran akustik sinyallere, titreşime ve ışığa sahiptir. Şarj edilebilir pili, saatlerce kablosuz çalışma sağlar ve istediğiniz zaman kullanabilmeniz için gerektiğinde şarj olur.

Kolay operasyon imkânı sunar. Kullanımı çok kolaydır, metal dedektörü açıp kullanmaya başlamak için sadece bir düğmeye basmanız yeterlidir, ayrıca erişimi kontrol ettiğiniz yerin özelliklerine bağlı olarak hassasiyeti ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, yalnızca silah veya bıçak gibi daha büyük nesneleri algıladığı, daha küçük nesneleri görmezden geldiği ve en tehlikeli olanlara odaklandığı düşük hassasiyetli bir düğmeye sahiptir.

El Dedektörü Teknik Özellikler

Güç: 270mW

Frekans: 22KHz

Çalışma sıcaklığı: -5ºC ila 55ºC

Boyutlar: 41 x 8,5 x 4,5 cm

Ağırlık: 409 gram

Metal El Dedektörü ile Güvenlik

Tesislerinizin güvenliği için en iyi ürünlerdir. Tesislerinizin korunması için çok çeşitli güvenlik araçları bulabilirsiniz. Metal el dedektörü, örneğin yeraltında, belirli yüzeylerde veya insanlarda gizli metal varlığını tespit etmek için de kullanılabilir. En yaygın kullanımlardan bazıları şunlardır: savaşta mayın arama, güvenlikte (gizli silahları tespit etmek için), tarihi nesnelerin arkeolojik keşfi, madencilik ve hobi amaçlı kullanılabilir.

Bir PERKOTEK metal el dedektörü temel olarak bir manyetik alan yaratır ve içinde meydana gelen varyasyonları ve/veya değişiklikleri yorumlar. Genellikle manyetik alanı oluşturma ve varyasyonlarını okuma biçimlerine göre değişen darbe indüksiyonu (veya PI) veya radyo frekansı (VLF) olarak sınıflandırılırlar.

Farklı türleri vardır. Sabit olanlar kişilerin veya paketlerin geçmesi gereken yerlerde kullanılır. Taşınabilir cihazlar genellikle üst aramaları için kullanılır. Dalgıçlar nehirleri, gölleri veya denizleri aramak için kullanabilir. El dedektörü için perkotek.com sitesine bakabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.