Gaziantep FK’da ilk 11 sıkıntısı

Gaziantep FK’da ilk 11 sıkıntısı
Haftalar sonra kendi sahasında ilk kez kaybeden ve Adana Demirspor’a 3-0 mağlup olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde takım içerisinde sıkıntıyı teknik direktör Erol Bulut açıkladı. İlk onbirde oynayan ve oynamayan oyuncuların sıkıntı yarattığı ortaya çıkarken, Erol Bulut ise bu durumdan hoşnut olmadığını dile getirdi.

Adana Demirspor ile Kalyon Stadı’nda karşılaşan ve bu sezon kendi sahasında ilk kez mağlup olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde Maxim, Figueiredo ve Tosca gibi as oyuncular kesik yedi. Bu futbolcuların ilk onbirde sahaya çıkmaması sorun olurken teknik direktör Erol Bulut ise takım içerisinde bazı problemler olduğunu ve bunu kendi aralarında konuşarak halledeceklerini söyledi.

"Takımdaki bazı durumlardan hiç hoşnut değilim"
Son zamanlarda takımdaki bazı durumlardan hiç hoşnut olmadığını açıklayan Erol Bulut, "Bir takımda her oyuncu ilk 11'de oynamak ister. ilk 11'de oynadığı zaman moraliniz farklı, sonradan oyuna girdiğiniz zaman moraliniz farklı oluyor. Uzun zamandır ilk 11'de bazı arkadaşlarımız forma giyemese de oyuna girdikten sonra her şeyini vermek zorunda. Zaten gereken cümleleri soyunma odasında arkadaşlarımıza söyledim. Takımdaki bazı durumlardan hiç hoşnut değilim, onları zaten içimizde konuşacağız" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.