Numan Kurtulmuş ve Fatma Şahin’in Abdulhamit Gül vefası!

Numan Kurtulmuş ve Fatma Şahin’in Abdulhamit Gül vefası!
Gaziantep'e gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, gazetecilerle Şimal Otel'de kahvaltılı basın toplantısı yaptı. Kurtulmuş, kahvaltı sonrası bir Türkiye değerlendirmesinde bulundu.

Numan Kurtulmuş'a ilk soruyu, yıllar sonra kentine dönen gaziantephaberler.com sitesi kurucusu gazeteci Atilla karaduman yöneltti. Karaduman , Kurtulmuş'a " Adalet Bakanlığı'ndan istifa eden, HAS Partide birlikte çalıştığınız , yol arkadaşınız Abdulhamit Gül'ü yolda bıraktığınız söylendi. Bu konuda neler söylemek istersiniz" dedi AK Parti Gaziantep yöneticilerinin dahil, salonun pür dikkat kesildiği soruya Numan Kurtulmuş yanıt verdi.

Kurtulmuş, “ Abdulhamit Gül, pırıl pırıl bir arkadaşımız.  Bu bir görev değişikliği. Sayın Gül halen durduğu yerdedir Görüşmelerimiz sürüyor. Türkiye ve Gaziantep’e büyük katkıları olmuştur.” Dedi.

Numan Kurtulmçevresiuş’un verdiği yanıt, AK Parti Gaziantep İl başkanı Eyüp Özkeçeci ile büyükşehir belediye başkanı Fatma Şahin ve diğer AKP’liler tarafından memnunlukla karşılandı.

ABDULHAMİT GÜL OY POTANSİYELİNİ ETKİLER Mİ

Adalet bakanı iken görevden ayrılan Abdülhamit Gül’ün partiye “ kırgınlık” la değil “ kızgınlıkla” yaklaştığı konusunu değerlendiren bir siyasi, “ Ailesi ve çevresi Gül’ü çok severler. Alacağı tavır, elbetteki AK Partinin oyları üzerinde belirleyici olacaktır.dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.