Flaş Haber...Gaziantep'te Kimler Fatma Şahin " Düşmanlığı" yapıyor? Çamur At, İzi Kalsın' Taktiğiyle Sivasspor'dan Bile Fatma Şahin'i Sosyal Medya'da Kimler Hedef Gösteriyor?

Flaş Haber...Gaziantep'te Kimler Fatma Şahin " Düşmanlığı" yapıyor? Çamur At, İzi Kalsın' Taktiğiyle Sivasspor'dan Bile Fatma Şahin'i Sosyal Medya'da Kimler Hedef Gösteriyor?
Olumsuz bir Fatma Şahin algısı yaratılmaya çalışılıyor. İşte son örnek

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Başkan Vekili Erdal Sarılar, Kanal 58, Vizyon 58 ve World Turk ortak yayınında canlı yayına konuk oldu.İkilinin açıklamasında Gaziantep FK'li futbolcuların maaşlarının Fatma Şahin'in verdiği maddi destekle ödendiğini ileri sürüldü.

Konu ile ilgili olarak  soruları yanıtlayan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir yönetici, " Böyle bir ödeme söz konusu değil.Sivasspor yöneticilerine açıklamayı kim yaptı bilemiyorum. Olsa olsa Fatma Şahin'in başarısını çekemeyenlerdir" dedi

SİVASSPOR'UN RESMİ İNTERNET SİTESİNDE YER ALAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:


Gaziantep FK deplasmanında ev sahibi takım yöneticileriyle maç öncesi bir araya gelindiği anlatılmış, sohbet ortamında Gaziantep gibi sanayisi güçlü bir şehrin bile ödeme ve mali konularda büyük sıkıntı yaşadıklarını bizlere aktardıkları ifade edilmiştir. Gaziantepli yöneticiler bizlere Gaziantep OSB yönetiminin ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi başkanının verdiği maddi destekle futbolcu maaşlarını ödediklerini belirtmişlerdir.

Ekonomisi güçlü kulüplerimiz ve şehirlerimizin dahi yaşanan döviz kuru artışı sonrası ne kadar zorlandıklarını ifade etmek amacıyla sohbetimizdeki ayrıntı canlı yayında basın mensubu arkadaşlarımızın sorusu üzerine kamuoyuyla paylaşılmıştır.

FATMA ŞAHİN DÜŞMANLIĞI YARATILIYOR

Sivasspor'un açıklamasını aktardığımız bir başka yönetici ise, " Son dönemlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i " gözden düşürme" algıları yaratılıyor. Başkanın başarısını çekemeyenler var. Bu aktarımlar da onlardan biri. Başkanımız en kısa sürede bu konuda bir açıklama yapacaktır." dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.