Tapu’nun sevilen ismi İnan Ayyıldız Ankara yolcusu

Tapu’nun sevilen ismi İnan Ayyıldız Ankara yolcusu
Gaziantep Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili İnan Ayyıldız, 3 yıldan buyana başarıyla sürdürdüğü görevinde asaleti gelmeyince kendi isteğiyle ayrılma kararı aldı. Ayyıldız, Ankara’da eski görevine dönme kararı verdi.

Gaziantep Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili İnan Ayyıldız, yaklaşık 3 yıldan buyana Gaziantep, Kilis ve Kahramanmaraş’tan sorumlu olarak görev aldığı Gaziantep Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü görevinden ayrıldı. Ayyıldız, asaleti onaylanmayınca kendi iseğiyle ayrılarak yeniden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğündeki görevine dönmek için Ankara’ya gitti.


Yaklaşık 3 yıldan buyana Gaziantep’te bulunan ve sevilen bir isim olan Gaziantep Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğünü vekaleten yapan İnan Ayyıldız, asaleti gelmeyince kendi isteğiyle ayrılarak Ankara’ya dönme kararı aldı. 3 yıldan buyana Gaziantep, Kilis ve Kahramanmaraş sorumusu olan Ayyıldız, taraflı tarafsız herkesin kalbini kazanan tapu ve kadastrolarda sorunları çözen vatandaş ve personel memnuniyetini en üst seviyeye çıkararak çözüm odaklı çalıştı. İnan Ayyıldız’ın ayrılması tüm mesai arkadaşlarını çok üzerken yaklaşık 500 personel ile gece gündüz çalışarak Gaziantep, Kilis ve Kahramanmaraş’ta Tapu ve Kadastro müdürlüklerini Türkiye’de örnek ve sayılı hale getirerek önemli başarılara imza attı. Ayrıca Gaziantep bürokrasisinde de çok sevilen bir isim olan Gaziantep Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili İnan Ayyıldız, tüm mesai arkadaşlarıyla da son defa bir araya geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.