Kalespor’a tecrübeli stoper

Kalespor’a tecrübeli stoper
Gaziantep amatör liglerinin başarılı takımı ve bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Gaziantep Kalespor, transferde önemli bir hamle yaptı. Süper Amatör ligde başarılı sonuçlar alan Kalespor, İstanbul’dan defans oyuncusu Ozan Kılıççeken ile sözleşme imzaladı.

Futbola Beşiktaş alt yapısında başlayan Başakşehir ve Galatasaray genç takımlarında oynayan ve ardından sırasıyla Karabük, Sapanca Gençlikspor, Tekirdağspor ve en son Gümüşsuyuspor’da oynayan Ozan Kılıççeken, Gaziantep Kalesporlu yöneticilerle yaptığı görüşmeden sonra imzayı attı.
Bu sezon oluşturduğu kadroyla adından sıkça bahsettiren Kalespor’da Kulüp Başkanı Erhan Deniz Güngen, yeni transfer Ozan için umutlu olduğunu belirterek, burada başarılı olacağına inandığını söyledi. Güngen, “İyi bir transfer daha yaptık. Takımımızın başarılı olmasında Ozan’ın da büyük katkısı olacaktır. Defansımızdaki eksikliği Ozan ile gidereceğiz. Bu sezon Süper Amatör kümede başarılı olarak BAL ligine çıkmak istiyoruz” dedi.
Kalespor Sportif Direktörü Tahsin Okatan ise; “Ozan kendisine güvendiğimiz kalitesini kanıtlamış bir futbolcu kadromuz bu transferle daha da güçlendi. Kalespor yeri ve zamanı geldiğin de kadrosunu güçlendirmeye devam edecek. Artık hedefimiz ilk etapta Play-off” dedi.
Kalespor’un yeni transferi Ozan Kılıççeken’de “Gaziantep’e gelmekten ve böylesi köklü bir kulüple sözleşme imzalamak bana gurur verdi. Burada olmaktan çok mutluyum. Takımımıza katkı sağlamak için şimdiden sabırsızlanıyorum. Hedefe hep beraber yürüyeceğiz. Başarı İçin bütün ortam hazır” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.