Başbuğ suç örgütlerine göz açtırmıyor

Başbuğ suç örgütlerine göz açtırmıyor
Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in emekli olmasından sonra Şırnak Emniyet Müdürü iken Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne 7 ay önce atanan Mustafa Emre Başbuğ, göreve geldiği 7 aylık süre içerisinde başta uyuşturucu, terör örgütleri, hırsızlık ve cinayetlerin çözülmesinde ekibiyle birlikte hızlı bir şekilde hareket ederek başarılı operasyonlarla “Suç örgütlerini” çökertmede etkili olduğu belirtildi.

UYUŞTURUCU BİRİNCİ HEDEFİ
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne atandığı günden buyana Mustafa Emre Başbuğ, 24 saat boyunca genellikle kırsal mahallelerde ateş-buz ile diğer uyuşturucu satıcılarına bir çok operasyon yaptı. Bu operasyonlarda da kilolarca uyuşturucu yakalandığı ifade edildi.

OKUL ÖNLERİNDE ÖZEL ÖNLEM
Gaziantep Emniyet Müdürü Başbuğ, öğrencilerin uyuşturucu şebekeleri tarafından tuzağa düşürülmemesi için Gaziantep’teki tüm okul önlerinde hem sivil hemde resmi polislere görev verdiği ve operasyon üzerine operasyon gerçekleştirdiği öğrenildi.

HIRSIZLARLA MÜCADELE
Mustafa Emre Başbuğ, ekonomik nedenlerden dolayı hırsızlık olaylarının artması nedeniyle genellikle bekçi gruplarına geceleri sokaklarda ve caddelerde düdük sesini eksik etmeden hırsızlara karşı bir örnek mücadele verdiği dikkat çektiği kaydedildi.

BİLİŞİM SUÇLARINDA ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU
Genellikle sosyal medyada hakaret, kişilik haklarına saldırı ve buna benzer şikayetlerin artması yüzünden Gaziantep Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, bilişim suçlarıyla ilgili özel bir ekip oluşturduğu ve bu tür suçlarla gerekli işlemlerin hemen yapıldığı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.