Compact Pudra Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Uygulanır?

Compact Pudra Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Uygulanır?

Compact pudra, pudra seçenekleri arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Compact pudralar en basit ifade ile toz pudranın preslenmiş hali olarak tanımlanabilir. Diğer pudra seçeneklerine kıyasla compact pudra daha yüksek kapatıcılık özelliğine sahiptir.

Compact pudralar toz halinde olmadığı için cildinizde daha uzun süre kalabilir. Pürüzsüz ve etkili bir cilt sunan compact pudralar yüzünüzdeki ton eşitsizliklerini kapatmada oldukça etkilidir. Aynı zamanda compact pudra ile birlikte fondöten ve kontür uygulamalarının cilt üzerinde uzun süre kalmasını sağlayabilirsiniz.

Compact Pudra Nedir?

Compact pudrayı uygulamak için ilk aşamada cildinizi temizlemeli ve nemlendirmeyi unutmamalısınız. Daha sonra iyi bir makyaj bazı ile cildinizi makyaja hazır hale getirebilirsiniz. Pudradan önce cilt renginize uygun bir fondöteni yüzünüze eşit miktarda uygulamanız oldukça önemlidir. Ardından compact pudra uygulamasına geçerek cildinizde eşit bir kapatıcılık sağlayabilirsiniz.

Compact pudralar daha çok fondötenin yeterli örtücülük sağlamadığı noktalar da etkin bir bitiriş sunar. Cildinizi nötrleyen ve tek ton haline getiren compact pudralar aynı zamanda yoğun kremsi bir yapıya sahiptir. Compact pudraların sonrasında yapacağınız kontür işlemleri sayesinde çok daha belirgin ve kapatıcılığı yüksek bir cilt görünümü elde edebilirsiniz.

Fondötensiz Compact Pudra Sürülür mü?

Makyaj yapmayı seven herkesin sorduğu sorulardan biri compact pudraların fondötensiz kullanılıp kullanılamayacağı olur. Tüm kadınların merak ettiği bu sorunun cevabını verecek olursak fondöten ile daha etkili bir görünüm elde edeceğiniz kesin. Fondöten uygulamadan sürülen compact pudralar pürüzsüzlük ve renk eşitliği noktasında yetersiz kalacaktır. Bu nedenle önce fondöten daha sonra compact pudra uygulamanız son derece önemli.

IMPALA Pudra - Compact Powder No: 0 Transparan: 5 ile cilt tipinize uygun şekilde kapatıcılığı yüksek bir pudra deneyimine ulaşabilirsiniz. IMPALA Pudra - Compact Powder No: 0 Transparan sayesinde kremsi yapıyı ve pürüzsüz bir cilt deneyimini bir arada yaşayabilirsiniz. Altı renk aralığını bir arada sunan IMPALA Pudra seçeneği ile cilt tipinize en uygun renge kolayca ulaşmanız mümkün.

İMPALA Kozmetik yüksek kaliteli makyaj malzemeleri müşterileriyle buluşturmaktadır. Makyaj malzemeleri hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için https://www.impalaturkiye.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.