Tümüklü'ye, Mobilyacılardan Şok! Kadın Başkan Adayı Ayşe Tümüklü 51 Oy Farkla Kaybetti

Tümüklü'ye, Mobilyacılardan Şok! Kadın Başkan Adayı Ayşe Tümüklü 51 Oy Farkla Kaybetti
Gaziantep Mobilyacılar Odası Genel Kurulu gerçekleşti. Genel kurulda 20 yıldır Gaziantep Mobilyacılar Odası Başkanlığını yapan Ali Kutlu, bayan aday Ayşe Tümüklü'ye 51 oy fark atarak 5. kez başkan oldu

Gaziantep Mobilyacılar Odası Genel Kurulu gerçekleşti. Genel kurulda Gaziantep Mobilyacılar Odası mevcut Başkanı Ali Kutlu ile Ayşe Pınar Tümüklü yarıştı. Genel kurulda Mevcut Başkan, Ali Kutlu, 196 oy alarak yeniden Gaziantep Mobilyacılar Esnaf Odası başkanlığına seçildi Ayşe Pınar Tümüklü ise 145 oy aldı 460 üyesinin bulunduğu Mobilyacılar Esnaf odası Başkanlığına tekrar seçilen Kutlu, Seçimin ardından şu ifadelere yer verdi.

Kutlu, Tüm sektörlerde olduğu gibi mobilya sektöründe de sıkıntılar var. Pandemi sürecinde tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi Gaziantep’te de hammadde sorunu bas gösterdi. Hammadde fiyatlarında anormal artışlar yasandı. Bu yaşanan sorunlardan bizler de hoşnut değiliz. Bu şehir 50 önce de mobilya ihracatı yapıyordu simdi de yapıyor. Avrupa’da Afrika’da Ortadoğu’da ihracatımız artarak devam ediyor. Gaziantep 15-20 yıl önce de komsumuz Irak’ın mobilya ihtiyacının yaklaşık yüzde 60’nı karşılıyordu. İnanın Iraklılar buraya gelirken daha üretilemeyen 750 dolarlık koltukların parasını pesin verip gidiyorlardı. Lütfen bu ekipte olanlar elini vicdana koysun. Var olan Irak piyasasını nasıl berbat ettik? 750 dolara satılan koltukları 650 dolar teklif ederek Gaziantep’i mobilya sektörüne balta vurdular” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.