Papy Djilobodji Gaziantep’i çok özlüyor

Papy Djilobodji Gaziantep’i çok özlüyor
Gaziantep FK'da Papy Djilobodji, Antalya kampında konuştu. Başarılı oyuncu, Türkiye'ye gelmeden, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Moussa Sow'u aradığını söyledi. Papy Djilobodji, Antalya kampında yaptığı açıklamada Gaziantep’i çok özlediğini ve biran önce Gaziantep’e gelmek istediğini kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'de 9. sırada yer alan Gaziantep FK'nın başarılı stoperi Papy Djilobodji, takımın Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Tivibu Spor'a konuşan Djilobodji, şunları kaydetti:

Sivasspor maçında 3 puanı istiyoruz
"Gaziantep'i olumsuz hava şartları sebebiyle terk etmek etmek zorunda kaldık. Burada çalışma ortamımız çok güzel iyi bir çalışma alanımız var. Her ne kadar uzun süredir burada olsak da biraz sıkıcı olmaya başladı. Evimize döneceğimiz günü bekliyoruz ve hemen maça hazırlanıp 3 puanı almak istiyoruz."

Gaziantep'i özledim
"En uzun kalan takımız Antalya'da uzun süredir maça hazırlanıyoruz. Otel ortamı belli bir süreden sonra sıkıcı olabiliyor, kendi adıma konuşursak evimi özledim takım arkadaşlarım da umarım aynı durumdadırlar. Avantaj olarak burada sürekli birlikteyiz, beraber dışarı çıkıyoruz, yemeklerde, sohbetlerde birbirimizi daha iyi tanımamıza yarıyor."

Yeni Malatyaspor maçı 45 dakikalık, 3 puan almalıyız
"Geçen yıl Rize'de oynamıştım karlı bir müsabaka,topu dahi görmekte zorlanıyordum bence o maçın da yarıda kalması gerekiyordu ana onu oynayıp 3-0 kaybetmiştik. Malatyaspor maçını bir maç olarak görmüyorum çünkü sadece 45 dakika oynayacağız, kariyerimde ilk defa başıma böyle bir şey geliyor."

"45 dakika boyunca da her şeyimizi sahaya vermemiz gerekiyor bunu 90 dakikalık bir mücadele değil de 45 dakikalık varımızı yoğumuzu sahaya yansıtmamız gereken süre olarak görüyorum. 3 puanı almamız gereken maç sahaya da bu zihniyetle çıkacağız."

Erol Bulut ileride çok daha iyi yerlere gelecek
"Teknik Direktörümüz çok iyi bir teknik adam ve aynı zamanda çok iyi bir ekibi var bence şuanda bulunduğu konumdan daha iyi yerlere gelecek. Biz taktiksel anlamda profesyonel oyuncularız verilen görevi yapmakla yükümlüyüz diziliş sistemi fark etmiyor herkes elindem geleni yapmak zorunda. Hocamız oyuncuları hangi pozisyonda kullanacağını çok iyi bilen bir teknik adam. Olabildiğince topa sahip olmaya çalışıyoruz maçlarda."

İç sahadaki başarıyı dış sahaya da yansıtmalıyız
"Geçtiğimiz yıllarda da içerideki maçlarda performanısımız iyidi ancak bu sene başka bir seviyeye çıkarttık. 2022'den tek beklentim dış sahada da aynı performansı yansıtabilmek. İç sahada özgüvenli ve güzel futbol oynuyoruz ama dış sahada bu problem oluyor. Bu savaşçı ruhumuzu dış sahaya da yansıtmamız gerekiyor ve olabildiğince fazla puanlar toplayıp ligi ilk 4 içinde bitirmek istiyoruz."

Gaziantep'e Türkiye kupasını kazandırmak istiyoruz
"Bireysel olarak hiç kupa kazanmadım, neden bu yıl olmasın çünkü iyi bir gidişitımız var. Herkesin kafasında bir hedefi var takımın beklentisi var. Biz Gaziantep şehrine Türkiye Kupasını kazandırmak istiyoruz. Profesyonel oyuncularız bunu sonuna kadar götürebilceğimizi düşünüyorum."

Türkiye yabancılar için cazibe merkezi
"Oynadığım ligler İngiltere, Almanya ve Fransa ligleri çok üst düzey ligler ama Türkiye ligi yabancılar için gerçekten bir cazibe merkezi haline geldi. Buraya gelen yabancılar ligin kalitesini gün gün arttırıyolar, her geçen sezon ligin zorluğu artıyor. Türkiye için benim hedefim 3-5 yıl içinde Türkiye Ligi'nin Avrupa'da üst pozisyonlarında yer alması."

Sunderland'den sonraki 8 aylık süreç çok zorluydu
"8 aylık süreç gerçekten çok zorluydu çünkü ben Sunderland'dan kovularak ayrıldım ve ailem dahi bazı gerçekleri bilmiyor bu konuyla alakalı. Çok güzel dersler aldım bu olaydan insanların gerçek yüzünü ancak dibe vurunca görüyorsunuz. O süre zarfında her gün koşuya gidiyordum, sporumu yapıyordum 8 aylık futbol oynamadığım dönemde aktif futbol oynadığım dönemdekinden çok daha fittim diyebilirim. Bu olay benim gözlerimi açtı yeniden futbolu ve dünyayı anlamamı sağladı, zihinsel açıdan çok güçlü bir futbolcu olduğum için şuan Türkiye'deyim ve her maçın her antrenmanın keyfini çıkarmaya çalışıyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.