Son Dakika:Gaziantep'te Esnafı korona değil, elektrik faturaları resmen bitirdi! Gaziantepli Esnaf dükkanlarını erken kapatıyor

Son Dakika:Gaziantep'te Esnafı korona değil, elektrik faturaları resmen bitirdi! Gaziantepli Esnaf dükkanlarını erken kapatıyor
Pandemiden bu yana Gazianrepli esnaf zor günler geçirirken birde, elektrik ve doğalgaz faturası şoku yaşadı. Faturayı gören esnaf kara kara düşünürken tasarruf amaçlı dükkanlarını erken kapattıkları öğrenildi.

Türkiye'de 2021 yılının sonlarına doğru başlayan zam furyası tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle pandemi ile zor günler geçiren esnaf, belini bir türlü doğrultamadı. Özellikle elektrik ve doğalgaza yapılan fahiş zamlar Gaziantep'te hem vatandaşın hem de esnafı kara kara düşündürmeye başladı.

ESNAFIN GÜNDEMİ ELEKTRİK VE DOĞALGAZ FATURASI!
Dükkanlarına gelen elektrik ve doğalgaz faturası ile şok olan  Gaziantepli esnaflar, birbirlerine arayarak gelen faturalar hakkında fikir alışverişi yaptıkları öğrenildi.

KİRA KADAR FATURA GELİYOR!

Daha önce bir işletmeye bin lira civarı gelen fatura, Ocak ayı ile beraber faturalarının 2’ye, 3' katlandı. Bu duruma Gaziantepli vatandaş ''Dükkan kirası gibi elektrik faturaları ile karşı karşıyayız. Geçen ayla bu ay arasında tam 3 kat fark  var. Bir çok esnaf bu faturaları ödeyemez. Acilen bu konunun çözülmesi lazım.'' paylaşımında bulundu. Turgac'ın bu paylaşımına da bir çok esnaf destek verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.