Oğulcan Çağlayan küme düşüyor

Oğulcan Çağlayan küme düşüyor
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun başında kadrosuna kattığı ancak bu sürede beklentileri karşılayamayan Oğulcan Çağlayan'a sürpriz bir talip çıktı.

Transferi olay olmuştu
Sarı kırmızılı takıma gelişi olay olan, transfer süreci Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında mahkemelik olan 25 yaşındaki bu sezon istediği forma şansını bulamadı. 

Eyüpspor talip oldu
Gazeteci Ertan Süzgün'ün edindiği bilgiye göre, Aslan ile yol ayrımında olan Oğulcan Çağlayan'a, Erencan Yardımcı ve Umut Bulut transferleriyle dikkat çeken Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor talip oldu.

29 maçta 4 gol, 1 asist
Milli takımın tüm altyaş kategorilerinde forma giymesine karşın A Milli Takım'a seçilemeyen Oğulcan, Galatasaray'da 29 maça 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 

Piyasa değeri 800 bin Euro
Bursaspor altyapısında yetiştikten sonra Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor, Gazişehir ve Çaykur Rizespor formaları da giyen 25 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 800 bin Euro olarak gösteriliyor.

6 maç men ve 1,2 milyon Euro ceza almıştı
Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Oğulcan Çağlayan'ın Çaykur Rizespor'dan ayrılırken haksız fesih yaptığına hükmetmiş ve 6 maçtan men ve 1.2 milyon Euro da para cezası vermişti. TFF Tahkim Kurulu tarafından 6 maçlık 3 maça indirilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.