Birbirinden Kaliteli Kolonya Çeşitleri

Birbirinden Kaliteli Kolonya Çeşitleri

Geçmişten bu yana her zaman kullanılan kolonya, önceleri yalnızca limon ve tütün kolonyası olarak satılırken gün geçtikçe farklı çeşitleri de ortaya çıkmaya başlamıştır. Piyasada farklı markalara ait pek çok kolonya çeşitleri bulunuyor. Son zamanlarda popülerlik kazanan kolonya çeşitleri mandalina, yasemin, lavanta, gül olarak ön plana çıkıyor olsa da bunların dışında pek çok kokuya sahip kolonyalar bulunabiliyor.

Kolonya çeşitleri kiloluk olarak satılabildiği gibi çanta boy olarak da satışa sunuluyor. Özellikle kokuları ile kişileri kendine çeken kolonyalar aynı zamanda dezenfektan görevi ile de kullanılabiliyor. Kolonyalarda yer alan alkol seviyeleri bu konuda ne denli etkili olduğu konusunda bilgiler verebiliyor.

Kolonya Çeşitleri Fiyatları

Kolonya çeşitleri farklı markalar adı altında üretiliyor. Pek çok kokuya sahip olması sebebiyle de kişileri zevklerine hitap edeni seçme olasılığı sunuyor. Gerek marka gerekse ürün çeşitlilikleri sebebiyle fiyatlarda farklılık söz konusu olabiliyor. Ayrıca ürün miktarı da fiyatları etkiliyor.

Sizler de birbirinden güzel kokulara sahip kolonyalar için https://www.kozmela.com/kolonya sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.