Gaziantepliler 350 milyon TL’lik otelden şikayetçi

Gaziantepliler 350 milyon TL’lik otelden şikayetçi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Eylül 2021 tarihinde açıtığı BN Hotel Thermal & Spa’yla ilgili bir çok şikayetler gündemden düşmezken en çok Google yorumlarda puanında 5 yıldız değil, daha aşağılarda olması dikkat çekti. BN Hotel Thermal & Spa’nın sahipleri aslen Kahramanmaraşlı olan Narlı ve Balsu ortaklığının 350 milyon TL’ya oteli mal ettiler.

EN ÇOK MÜŞTERİ GAZİANTEP’TEN GİDİYOR
Gazianteplilerin daha önce yoğun bir şekilde Hatay’daki Ottoman Termal’e hücum ederken bu sefer rotayı Mersin’de açılan BN Hotel Thermal & Spa’ya döndürdüler. Gaziantepliler, BN Hotel’deki fiyat dengesizliği ve küçük hesapların yapılmasından şikayetçi olduklarını ve otel yönetimine defalarca bildirmelerine rağmen dikkate alınmadığını öne sürdüler.

350 MİLYON TL’LİK OTELDE 10 TL BONE PEŞİNDELER
Koronavirüsten dolayı BN Hotel Thermal & Spa otelin yönetimi hiçbir tedbire uymazken vatandaşların termal havuzlara girerken bone mecburiyeti tutmasından dolayı 10 TL’ye bone satılmasına müşteriler tepki gösterdi. Otele giden Gaziantepli müşterilere “Biz Gaziantepli olarak Kahramanmaraş’ı kendimize yakın bir şehir gördüğümüz için oraya gidiyoruz. Otelde sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri her gün aynı çıkıyor. Bir yenilik yok. Bunun yanı sıra bonenin de parayla satılmasını doğru bulmuyoruz. Ellerinden gelse maskeyi parayla satacaklar” dediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.