Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “köpekleri toplayın” talimatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “köpekleri toplayın” talimatı

Gaziantep’te önceki gün yaşanan Pitbull dehşetinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda “Gaziantep’teki pitbull dehşeti bardağı taşırdığı bu nedenle tehlike arzeden tüm köpeklerin toplanmasını istiyorum. Buradan da başkanları söylüyorum” dedi.

ÇOCUKLAR SALDIRIYA UĞRUYOR
Sokaklarda başı boş ve vahşi köpeklerin son zamanlarda sayılarının çok fazla olduğunu ve Gaziantep’te olduğu gibi bir çok yerde “Katil köpek” sayısının arttığı öğrenilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcıhamam’da Belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda bu konuya dikkat çekerek “Dün Gaziantep’te çok vahşice bir pitbull dehşeti yaşandı. Asiye’nin ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah Asiye kızımıza birşey olmaz. Allah onu korusun” dedi.

BARINAKLARIN SAYILARINI ARTIRIN
Gaziantep’teki Pitbull vahşetinin ardından belediye başkanlarına seslenen Erdoğan, “Sahipsiz hayvanlar için önlem alın. Barınaklar kurun gıda atıklarından hayvan maması üretimini teşvik ederek gönül kazanabiliriz. Barınaklar sorununu hep birlikte aşmamız gerekiyor” dedi. Bu arada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın Asiye’nin ailesini ziyaret edeceği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.