Son Dakika...Gaziantep'te Hırsızlığın Bu Kadarı Vicdanları Sızlattı

Son Dakika...Gaziantep'te Hırsızlığın Bu Kadarı Vicdanları Sızlattı
Gaziantep’te yaşanan son hırsızlık olayı vicdanları sızlattı. Kentte, bir çay ocağında çay içmek için akülü tekerlekli sandalyesini dışarı bırakan engelli vatandaşın akülü aracı çalındı.

Hırsızlığın bu kadarı vicdanları sızlattı 

Gaziantep’te yaşanan son hırsızlık olayı hem bu kadar olmaz dedirtti hem de vicdanları sızlattı. Olay, Şehitkamil ilçesi Karşıyaka Güllük Caddesi bir çay ocağının önünde meydana geldi. İddiaya göre, 48 yaşındaki engelli vatandaş Nizamettin Karahan, çay ocağının önünde arabasını bırakarak içeri çay içmeye gitti. Bu esnada çay ocağı önüne gelen şüpheli şahıs yada şahıslar, engelli vatandaşın eli ayağı olan akülü tekerlekli sandalyeyi çalarak sırra kadem bastı. 

Engelli vatandaş yaşananlara isyan ederek, yetkililere seslendi 

Yaşanan hırsızlık olayına isyan ve akülü tekerlekli sandalyesinin bulunmasını isteyen Nizamettin Karahan, eski bir tekerlekli sandalye ile idare etmeye çalıştığını ve evden dışarı çıkamadığını söyledi. Yetkililere ve yardımsever vatandaşlara seslenen Nizamettin Karahan, akülü tekerlekli sandalyesinin bulunmasını ve hırsızların yakalanarak gerekli cezayı almasını istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.