Hosting Hesabı

Hosting Hesabı

Hosting kelimesi Türkçe ‘de barındırma alanı olarak karşılık bulmaktadır. Web sayfalarının arka yüzünde ki görsel ve dökümanların depolandığı ve gerektiğinde erişime açıldığı sistem denilebilmektedir. Web sayfanıza ait tüm dosyaların bir süre boyunca bir bilgisayarda saklanması ya da depolanması sonrasında erişime açılması hizmetidir. Pek çok veri barındırmaktadırlar.

Hosting hesabında web sitesinde erişilmesi gereken; görsel, yazı, dosya, fonksiyonel içerikler gibi akla gelebilecek pek çok web özelliğini saklamak mümkündür. Kullanıcılar sizlerin Hosting hesabınız ile buna web sitesinin adı da diyebilirsiniz; içeriklerinize erişim sağlamaktadır. Pek çok türü bulunmaktadır, sitenizin ihtiyacına göre ya da işletim sistemine göre tercih yapabilirsiniz. Pek çok referansa sahip olan firmanın Hosting hizmeti sunduğu şirketlerden biri de olaymedya.com web sayfasıdır.

Hosting Güvenliği

Gerekli niteliklere göre kendinize uygun Hosting hizmeti alacağınız da güvenliğini sağlama konusunda da alt yapı olması gerekmektedir. Sonuçta web sayfanızın kesintisiz olarak devam edebilmesi gerekmektedir. Güvenliği üst seviyede tutmak için aşağıda belirttiğimiz bazı hususlara dikkat etmek gerekir.

Çözülmesi zor şifreler oluşturmak

Başka hesap şifreleri ile aynı olmamalı

Alanların tümünde farklı şifreler belirleyin

Erişim ve düzenleme tarihlerini not alarak sizin dışınızda işlem gerçekleşmiş mi takip edin

Kaynağı belli olan yazılımları tercih edin

Kötü amaçlı yazılımları önlemek için antivürüs kullanın

Yukarıda saydıklarımız Hosting hesabınızın güvenliği açısından dikkat etmeniz gerekenlerdendir.

En kaliteli İrc hosting hizmeti için; https://qbilisim.com/hizmet/ircd-hosting

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.