TTNET Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, İletişim Adresleri

TTNET Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, İletişim Adresleri

Gelişen teknoloji ile birlikte birçok kolaylık sağlayan icatlar meydana geldi. Bunlar arasında en çok kullanılanı ise uzaktaki birisi ile iletişim kurma, istediğimiz herhangi bir bilgiye kolaylıkla ulaşma gelmekte. Türkiye’de en çok kullanmış olunan telekomünikasyon firmalarından Türk Telekom mobil hattı pek çok sayıda kişi tarafından talep görmekte. Talebi çok olan telekominasyon firmasına iletişim kurmakta bir hayli zor ve uğraştırıcı olmakta. Sizler için TTNET müşteri hizmetleri ve iletişim bilgileri hakkında detaylı bir araştırma yaptık. TTNET Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası nedir? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz.Türk Telekom Çalışma Saatleri Nelerdir?İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

TTNET İletişim E – Mail Adresi

TTNET İletişim E – Mail adresi nedir? [email protected] e – posta adresi üzerinden müşterilerin e – mail yazışmaları yapılmakta.Türk Telekom bünyesinde faaliyet gösteren TTNET hizmetleri için değişen teknoloji ile birlikte diğer online ve doğrudan iletişim kanalları sayesinde müşterilerin çok daha kısa sürede kolaylıkla etkileşim alabilecekleri yöntemler bulunmakta.

TTNET İletişim Numarası

TTNET müşteri hizmetlerine kolaylıkla bağlanmak içinTTNET İletişim numaraları şu şekilde belirtilmekte;

TTNET Bireysel Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 444 1 444

TTNET Kurumsal Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 444 5 444

TTNET Ücretsiz Sesli Yanıt Sistemleri: 0212 707 03 75

Türk Telekom internet arızası nereye bildirilir?

Türk Telekom internet arızası nereye bildirilir?Türk Telekom internet hizmetinizde arıza ve aksaklık meydana geldiğinde 444 5 444 numaralı Türk Telekom kurumsal müşteri hizmetlerine ulaşarak arıza kaydı ve onarım talebinde bulunabilirsiniz.

Türk Telekom Çalışma Saatleri Nelerdir?

Türk Telekom çalışma saatleri nelerdir?Türk Telekom çalışma saatleri bulundukları birimlerine göre farklılık göstermekte.Türk Telekom mobil Türkiye tarafından internet ve de telefon hizmeti kurumu şeklinde belirlenen resmî kurumları sadece hafta içi 5 gün için 08.30 ile 17.00 saati arasında hizmet sunmakta.Türk Telekom çalışma saatlerinde ayrıca 12.30 ile 13.30 saati arası öğle yemeği izninde oldukları için bu saatler hizmet vermemekte. Hafta sonu da Cumartesi ve Pazar günleri tatil sebebi ile kapalıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.