Son Dakika: Gaziantep'te zamların hızına ambalajlar da yetişemiyor! Şehirde bir markette dikkat çeken fark! Yorumlarınız...

Son Dakika: Gaziantep'te zamların hızına ambalajlar da yetişemiyor! Şehirde bir markette dikkat çeken fark! Yorumlarınız...
Hemen hemen tüm kalemlerde ardı ardına gelen zamlar sebebiyle ürünlerin üzerindeki satış fiyatları ile etiketler arasında oluşan farklılık dikkat çekiyor.

Gaziantep dahil Türkiye'de  Gıdadan akaryakıta, kıyafetten elektronik ürünlere gelen peş peşe zam haberleri vatandaşın belini bükerken, zamların hızına fiyat etiketleri ve ürün ambalajları da yetişemiyor.


Bazı gıda ürünlerinin üzerinde yazan "Tavsiye edilen satış fiyatları" ile marketlerin koyduğu etiketler arasında da farklar oluşmaya başladı.
Gaziantep'te  faaliyet gösteren bir market şubesinde, bir firmanın sattığı peynirin üzerinde "Tavsiye edilen satış fiyatı" olarak 5,50 lira yazarken hemen altındaki fiyat etiketinde ise 5,75 lira fiyatı yer aldı.
Market yetkililerine bu farkın neden olduğunu soran vatandaş, "Ürüne sonradan zam geldiği için fiyatların değiştiği" cevabını aldığı iddia edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.