Gaziantep'te CHP ve İyi Parti teşkilatsız yükseliyor

Gaziantep'te CHP ve İyi Parti teşkilatsız yükseliyor

Gaziantep’te CHP bir yıldan buyana il başkanlığı atamayla yönetilirken İlçe teşkilatlarında da parti yöneticilerinin olmadığı öğrenilirken, İyi Parti Gaziantep’te yaklaşık bir ay önce istifa eden İl başkanı Avukat Oğuz Hocaoğlu görevi bırakmasından sonra henüz İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener ile Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın, bir türlü il başkanı bulamadıkları ifade edildi. Bunun yanısıra hem CHP hem İy Parti, Gaziantep’te “Teşkilatları” olmamasına rağmen anketlerde oy oranlarını artırdığı dikkat çekti. Gaziantep’te CHP ile İyi Parti’nin oyları ekonomik sıkıntılardan dolayı da arttığı kaydedildi.

CHP’DE İLÇE TEŞKİLATLARI NEDEN YOK?
CHP Gaziantep’te 4 ay önce il başkanlığına Neşet Uçar ile 8 kişinin CHP’yi kongreye götürmesi için atama yapmasına rağmen henüz ilçe ve il kongrelerini bir yıl geçmesine rağmen yapılmadı. Bu nedenle CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar ile 8 kişilik ekip, son günlerde bir çok anket firmasının yaptığı anketlerde de oy oranını artırdığı öne sürüldü.

İYİ PARTİ’DE BİR AYDIR NE İL BAŞKANI, NEDE YÖNETİMİ VAR
İyi Parti Gaziantep il başkanı Oğuz Hocaoğlu’nun şok bir şekilde istifasından sonra İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener ile Genel başkan yardımcısı Koray Aydın, bir aydan buyana bir türlü Gaziantep’e il başkanı bulamazken buna rağmen İyi Parti Gaziantep’te oy oranını yapılan anketlerde artırdığı ileri sürüldü.

Gaziantep'te CHP ve İyi Parti teşkilatsız yükseliyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.