Kalespor umut veriyor

Kalespor umut veriyor
Süper Amatör Kümede bu sezon şampiyonluk hedefleyen Gaziantep Kalespor, hazırlık maçlarında sergilediği performansla lig maratonu öncesinde umutları artırdı.

Şehrimizi gelecek yıl Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmenin hedefleri içerisinde olan Gaziantep Kalespor, yeni sezona hazırlanırken yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Süper Amatör kümenin en güçlü takımı olan Gaziantep Kalespor, şu ana kadar oynadığı hazırlık maçlarında ilerisi için umut verdi. Kalespor’un yeni sezon hazırlıkları aralıksız sürüyor.

GERİ SAYIM BAŞLADI
Bu hafta sonu başlayacak olan Süper Amatör kümede şampiyonluk hedefleyen Gaziantep Kalespor, yenilenen kadrosuyla lige en iyi şekilde hazırlandı. Şu ana kadar oynadığı hazırlık maçlarında sadece bir kez kaybeden Kalespor, ligde zirvede yer almak isterken Süper Amatör Küme ise bu hafta başlayacak.

MUTLU ÖZPİNECİ GÜVENİYOR
Kalespor Kulüp Başkanı Erhan Deniz Güngen ile birlikte takımla birebir ilgilenen Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci, hedeflerinin ligde şampiyonluk olduğunu söyledi. Gaziantep’e yeni bir heyecan getirmek istediklerini ifade eden Mutlu Özpineci, “Gaziantep Kalespor iyi bir kadro oluşturdu. Ligin en iyi oyuncuları bu takımda. BAL liginde başarılı olmuş isimleri kadromuza kattık. Yönetim olarak, teknik heyet ve futbolcular olarak lige hazırız. Bu hafta başlayacak olan ligde zirvede yer almak istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.