Gaziantep'te okul ve dersliklerin ihale süreci başladı

Gaziantep'te okul ve dersliklerin ihale süreci başladı
Eğitim şehri Gaziantep sloganı ile yola çıkan Gaziantep’te 2 milyon 152 bin TL bedelli okul ve dersliklerin ihale sürecine başlandı...

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep’in 2021 yılı başında 900 milyon TL eğitim yatırımı ile Türkiye birincisi olduğu hatırlatılarak, ek ödemeler ile birlikte 2 milyon 152 bin TL bedelli 154 okul ve 3 bin 665 dersliğin ihale sürecinin başladığını dile getirdi.

Yaptığı açıklamayı, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve milletvekillerine teşekkürlerini ileterek bitiren Vali Gül’ün açıklaması şu şekilde:

Gaziantep 2021 yılı başında 900 Milyon TL eğitim yatırımıyla Türkiye birincisiydi. Ek ödenekle 2.152 Milyon TL bedelli 154 Okul 3665 dersliğin ihale süreci başladı. Bu ödeneği tahsis eden Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER, Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül ve milletvekillerimize çok teşekkür ederim.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN TEŞEKKÜR!

Gaziantep’e verilen eğitim destekleri ve ek ödemeler için Milli Eğitim Bakanı Özer, Adalet Bakanı Gül ve milletvekillerine teşekkürlerini ileten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise şu ifadeleri kullandı:

Gaziantep'i bir eğitim şehri yapma çalışmalarımıza destek veren Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer'e, Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül'e ve Gazi şehrin milletvekillerine çok teşekkürler. Bu yatırımlarla eğitimdeki fiziki ihtiyaçlarımızın yüzde 95'i tamamlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.