Abdulbaki Orhan Kalespor’da

Abdulbaki Orhan Kalespor’da
Gaziantep Süper Amatör Ligi’nin iddialı ekibi Kalespor, Abdulbaki Orhan ile sözleşme imzaladılar. Son olarak Ankasspor forması giyen Orhan,yeni sezonda Kalespor’un başarısı için ter dökecek.

Şu ana kadar yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren ve iyi bir ekip oluşturmaya çalışan Kalespor, son olarak Ankasspor forması giyen Abdulbaki Orhan’ı da renklerine kattı. Futbola Gaziantep FK'da başlayan, BAL'da sırasıyla Sakıcı İnşaat Şenyurtspor, Şehitkamil Belediyespor ve son olarak Gaziantep Ankasspor forması giyen başarılı futbolcu önümüzdeki sezon için Kalespor ile sözleşme imzaladı.
Yöneticilerle bir araya gelerek kendisini Kalesporlu yapan imzayı atan Abdulbaki Orhan, "Kalespor iddalı ve güçlü bir takım. Bu güçlü ekibe katkı sağlamak için burdayım. Kalesporu yuvam gibi görüyorum. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum" dedi.
İmza töreninden sonra konuşan Kalespor yönetim kurulu üyesi Av. Berkay Uçar, “Baki çalışkan ve başarılı bir futbolcu takımımıza çok büyük katkı sağlayacak hayırlı olsun" dedi.

Abdulbaki Orhan Kalespor’da
Abdulbaki Orhan Kalespor’da

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.