Kapatıcı

Kapatıcı

Özellikle göz altlarında kullanılan kapatıcı ürünler, makyaj esnasında baz olarak kullanılır. Cilt rengindeki koyulukların giderilmesi için kullanılır. Cildin tüm yüzeyinin aynı renk ve tonda olmasını sağlar. Yüzdeki pürüzler ve kızarıklıklar da ürünün doğru kullanımıyla son bulur. Cilt tonuna yakın olan ürünlerin yanında, kapatıcıların cilt tonundan 1 ya da 2 ton az olması gerekir.

Makyaj kapatıcılarının cilt tonundan daha düşük olması, cildin daha aydınlık görünmesini sağlar. Kapatıcıların seçimi yapılırken doğru renk seçimi yapılması oldukça önemlidir. Cilt tonuna zıt bir ürün kullanılırsa istenilen renk yüze yansıtılmamış olur. Almak istediğiniz kapatıcıları öncelikle boynunuzda denemeniz gerekir.

Kapatıcı Kullanımı

Kapatıcılar özellikle gözaltı morluklarını gizlemek için kullanılır. Doğru fırçalar ile kullanıldığında, daha etkili sonuçlar alınmasını sağlar, Makyaj süngeri ya da fırçası ile kullanımı daha kolay hale gelecektir. Gözaltındaki deri daha hassas olduğu için, bu alana daha hassas uygulama yapılmalıdır.

Ten rengine uygun seçilen kapatıcılar mükemmel görünüm sağlar. Birbirinden farklı kapatıcı ürünlerine https://www.kozmela.com/kapatici-concealer adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.