Flaş Haber...Bakan Koca Var Diyor! Sağlık Müdürü Yok Diyor!Gaziantep’te Delta Alarmı!

Flaş Haber...Bakan Koca Var Diyor! Sağlık Müdürü Yok Diyor!Gaziantep’te Delta Alarmı!
BAKAN VAR DİYOR, SAĞLIK MÜDÜRÜ YOK DİYOR

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Türkiye genelinde Gaziantep dahil 26 ilde Delta Varyantı olduğunu söylerken, Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde Delta Varyantlı bir hastaya rastlandığı öğrenilirken, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Tiryaki, 20 gün önce Gaziantep’te Delta Varyantlı bir hasta olmadığını açıklamasına rağmen bu hastanın nereden geldiği merak ediliyor.

Son günlerde Türkiye’nin gündemine bir anda Delta Varyantı virüsü krizi yayılmaya başlanırken, Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde de Delta Varyantı bir vakaya rastlandığı ve bununla ilgili de bazı ilçelerde olabileceği iddia edildi.

SAĞLIK BAKANI VAR DİYOR AMA

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Delta Varyantının 26 ilde görüldüğünü, bunların başında medyada Delta hastasıyım diye yayın yapan olursa onunla ilgilenilmesini istiyorum. Çok tehlikeli bir virüstür” dedi.

GAZİANTEP SAĞLIK MÜDÜRÜ ŞİMDİ NE DİYECEK?

20 gün önce Sağlık bakanı Dr. Fahrettin Koca, 26 ilde Delta varyantına rastlandığını söylerken, Gaziantep’te olmadığını iddia eden İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Tiryaki, Gaziantep’te delta varyantı varmı yokmu? sorusuna ne cevap verecek. Şu an 26 il arasında Gaziantep’te bulunuyor. Yavuzeli ilçesinde olan delta vayantısına ne cevap vereceği merak ediliyor” diye konuştular.

GAZİANTEP’TE 1. DOZ AŞI BİR MİLYONU AŞTI

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Tiryaki, Delta varyantı konusunda suskunluğunu korurken, 1. doz aşıda Gaziantep’in bir milyonu aştığını açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.