Babalarının yolunda yürüyen kardeşler

Babalarının yolunda yürüyen kardeşler
ENDER PVC İKİNCİ 500’ÜN KAHRAMANI

Gaziantep’te 1965 yılında demirci ustası Şükrü Ercan tarafından kurulan Ender İnşaat başarılı yükselişini oğulları Ünal, Murat, Bülent ve Turgut ile Ahmet kardeşler emin adımlarla şirketlerini her geçen gün büyütmeye devam ettikleri belirtildi.

BABA ERCAN’IN MÜCADELECİ YAPISINA ALKIŞ
1937 yılında Gaziantep’in Kilis ilçesinde doğan Şükrü Ercan, babasıyla birlikte ilk önce “eşşeklerle lojistik şirketi” kurarak Kilis ve Gaziantep arasında bir çok taşımacılık yaptığı öğrenildi. Baba Şükrü Ercan Gaziantep’e 1960 yıllarında geldiği ve Karşıyaka bölgesinde “Demirci Şükrü” lakabıyla ün yaptıktan sonra kısa süre içerisinde bir çok inşaat mütahitliği yaparak şehirde modern inşatçılığın öncüleri arasına girdiği bildirildi.

Babalarının yolunda yürüyen kardeşler

İNŞAAT ŞİRKETLERİNDEN SONRA PVC VE ALİMÜNYUM SEKTÖRÜNE GİRDİLER
Baba Şükrü Ercan’dan bayrağı teslim alan oğulları Ünal, Murat,Turgut ve Bülent kısa süre içerisinde Gaziantep’in Kahramanmaraş yolu üzerine modern bir PVC ve alimünyum fabrikası kurarak kısa sürede bir çok başarılı işlere imza atarak, sektörde yükselen şirket olma mutluluğunu yaşadılar.

OTELCİLİK, BEYAZ EŞYADA DA ÖNCÜ FİRMA
Gaziantep’te Ender PVC ve Alimünyumdan sonra Şükrü Ercan’ın büyük oğlu Ahmet Ercan, karşıyaka bölgesinde beyaz eşya işine girdiği öğrenilirken ve oğlu Turgut Ercan ise inşaat sektöründe büyümeye devam ettiği ileri sürüldü. Ve burada, Bülent Ercan’da hem PVC hemde Alimünyum sektöründe kardeşleriyle birlikte çalışmaya devam ettiği ifade edildi.

ÜÇ YILDIR ÜST ÜSTE İSO 500’DE YER ALIYOR
2018-2019-2020 yıllarında Ender PVC, Ender Alimünyum ve Safir Otel olarak İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl ikinci 500 olarak seçtiği şirketler arasında 475. sıraya girerek yine bir başarıya imza attıkları kaydedildi.

32 DERSLİKLİ OKUL YAPTIRIYORLAR
Baba Şükrü Ercan’ın demircilik yaptığı Karşıyaka bölgesine oğullları 32 derslik modern bir okul yaptıracakları ve okulunda temelinin atıldığı ve bu yıl hizmete girmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.