Süper Lig’de fikstür çekiliyor

Süper Lig’de fikstür çekiliyor
Süper Lig ve TFF 1. Lig'de yeni sezonun fikstürü belli oluyor! Gaziantep Futbol Kulübü’nün yer aldığı Süper Lig’de fikstür çekimi 13 Temmuz’da yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet adresinde Süper Lig ve TFF 1. Lig 2021-22 sezonunun fikstür tarihi duyuruldu.
Süper Lig ve TFF 1. Lig'in fikstür tarihleri Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde paylaşıldı. Buna göre, Süper Lig ve TFF 1. Lig'de önümüzdeki sezon boyunca uygulanacak maç takvimi ve maç programı da bir nevi belirlenmiş olacak. İşte, TFF'den yapılan fikstür açıklaması...

"Fikstür tarihleri belirlendi..."
TFF'den yapılan fikstür çekimleri açıklamasında: "2021-2022 sezonu Süper Lig ve TFF 1. Lig fikstür çekim tarihleri belirlendi. 
Süper Lig fikstür çekimi 13 Temmuz Salı günü saat 19.00'da, TFF 1. Lig fikstür çekimi ise 14 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. 
Kulüp temsilcileri ve TFF yetkililerinin katılacağı fikstür çekimleri beIN SPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak." ifadelerine yer verildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.