Birçok Araç Markasında Yedek Parça İndirimi!

Birçok Araç Markasında Yedek Parça İndirimi!

Aloparca.com sitesinden yapacağınız orijinal yedek parça alışverişlerinde %50 indirim fırsatı sizleri bekliyor!

Ford, Renault,Peugeot, Fiat, Toyota, Hyundai, Honda, Volkswagen, Tofaş, Mondial, Volvo, Mercedes, Citroen, Skoda, Audi, Opel de dahil olmak üzere 50’den fazla otomobil markasına ait ihtiyacınız olabilecek tüm otomobil yedek parça marka ürünleri bulabilme imkanı sunan aloparça, uygun fiyatlı kolay alışveriş imkanı sağlıyor.

Peki, Aloparca.com Nedir?

2012 senesinde İstanbul’da orijinal oto yedek parça mağazası olarak yola çıkan Aloparca her an Türkiye’nin her yerine hizmet verebilmek için profesyonelliğini online platformlara da taşımış bir markadır. Türkiye’de yedek parça hizmeti veren firmalar arasında birinci sırada yer almaktadır.

Aloparca sadece sunduğu orijinal ürünler ile değil, satış sırasında ve sonrasında da müşteri memnuniyetini sağlayarak da başarısına başarı katan bir markadır. Hızlı teslimat, sipariş ve kargo takibi, kolay iade, destek, yardım, blog, pratik bakım robotu gibi hizmetleri sayesinde hem eski müşterilerini daimi kılıyor hem de yeni müşterilerine kusursuz bir alışveriş yapma imkanı sağlıyor.

Yaz döneminde sitede, fren sistemleri, ısıtma ve soğutma sistemleri, oto elektrik aksanlar, motor aksanları için gerekli olan yedek parçaları, oto aksesuarları, motor yağları gibi birçok araba ürününde %50’ye varan indirim olanağı bulunuyor.

Böylece alo parça, sektördeki başarısına yapmış olduğu bu büyük indirim fırsatıyla birlikte ekonomik olma özelliğini de ekliyor. “Sıradaki parça aradığı yedek parçayı bulamayanlara gelsin" sloganı ile tüm Türkiye'de araç kullanıcılarına ulaşmayı hedefleyen firma, uygun fiyatları sayesinde müşterilerinin bir kez daha ilgi odağı oluyor.

İndirimden Nasıl Yararlanılır?

İndirimden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey yukarıda da linki bulunan aloparca.com adresinden alışverişinizi yapmak. Yorulmadan ve orijinalliğinden şüphe etmeden gerçekleştirebileceğiniz bu alışveriş sayesinde otomobiliniz için en uygun parçaları indirimli fiyatlarıyla bulabilirsiniz. Aldığınız parçanın uyumlu olmaması halinde kolay iade seçeneği ile ürünü iade edebilir, profesyonel aloparca çalışanlarından destek alabilirsiniz. Ayrıca almanız gereken parçalardan tam olarak emin değilseniz sitenin blog bölümündeki öğretici yazılardan da detaylı bilgiler elde ederek doğru alışverişi gerçekleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.