OLAY SPOR ÖZEL.... MADALYA AVCISI ELİF YAREN

OLAY SPOR ÖZEL.... MADALYA AVCISI ELİF YAREN
Şehitkamil Belediyesi’nin başarılı sporcularından Elif Yaren Konaç, 2019 yılında madalyalara adeta ambargo koydu. Milli Yüzücü Elif Yaren Konaç’ı ve ailesini evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, milli yüzücünün başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi.

Şehitkamil Belediyesi’nin başarılı sporcularından Ted Koleji 8. Sınıf öğrencisi Milli Yüzücü Elif Yaren Konaç. 2019 yılında Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde düzenlenen Grand Prix yarışlarında ülkemizi temsil ederek 3 adet gümüş madalya kazandı. Rakipleri karşısında çok iyi mücadele ederek Türkiye’nin gururu olmayı başaran Elif Yaren Konaç adeta tarih yazarak tüm madalyalara ambargo koydu.
Türkiye şampiyonalarında, bölge müsabakalarında ve il müsabakalarında 150’den fazla madalya kazanan Elif Yaren Konaç, 2019 yılında ise Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde düzenlenen Grand Prix yarışlarında ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederek 3 adet gümüş madalya kazandı.
FADILOĞLU’NDAN SÜRPRİZ ZİYARET
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, önceki akşam Elif Yaren Konaç’ı ve ailesini evinde ziyaret ederek tebrik etti. Fadıloğlu, “Elif Yaren Konaç başarılı sporcularımızdan birisi. Kendisini yürekten kutluyorum. Gerçekten kazandığı müsabakalarla bizleri gururlandırıyor. Elif Yaren Konaç gibi diğer sporcularımızın da sayısız madalya kazanmaları bizleri gururlandırıyor. Sporcularımıza destek olan ailelerine ise teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.