BEN ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUM

BEN ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUM
BEN ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUM

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Spor Tempo ekibine yaptığı açıklamada bu sezon şampiyonluk hedefine ulaşacaklarını söyledi. Futbolda inişli çıkışlı günlerin olduğunu dile getiren Altıparmak, yeniden bir seri yakalayarak bu hedefe ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

Gazişehir Gaziantep'in sezon sonunda Süper Lige çıkacağına inandığını dike getiren Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Biz buraya şampiyon olmak için geldik. İlk yarıda yakaladığımız seriyi yine yakalayarak bu takımı zirveye çıkarmak için çalışacağız. Mayıs ayında Gaziantep'e şampiyonluğu getirmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Herkesin inanmasını istiyorum. Kimse Erzurumspor'un çıkacağını düşünmüyordu ama ben O ışığı gördüm ve sonuçta başardık. Gaziantep'ide yeniden Süper Lige çıkaracağız" şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUK İÇİN BURDAYIZ

Tecrübeli teknik adam, şampiyonluğa inandıklarını ve hedefe ulaşacaklarına inandığı için burada olduğunu belirterek, "İnanmasak burada işimiz yok. Tabiki hedefimize ulaşmak istiyoruz. Sadece taraftarlarımızı buradan söylemek istediklerim var. Bizi sevenlere, destekleyenlere sesleniyorum. Bu uzun bir maraton, bu maratonda bir maç kaybettiğinde ne küme düşüyorsun nede iddiadan uzaklaşıyorsun. Kazandığında da şampiyon olmuyorsun. Bizim inşallah hedefimiz Mayıs aydı. Mayıs ayında da o ilk iki sıranın içinde olacağız. Bunun içinde biz gereken herşeyi yapacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.