SUMUDİCA TEDİRGİN

SUMUDİCA TEDİRGİN
SUMUDİCA TEDİRGİN

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, kadroda büyük eksiklik yaşadıklarını ve ilk 11'i kurmakta zorlandığını söyledi. Alanyaspor maçı öncesinde konuşan Rumen teknik adam, "Eksiklerimiz var. Kulübede gençler var ama, ben tanrı değilim ki, mucize gerçekleştireyim" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Cumartesi günü oynanacak olan Alanyaspor maçına takımını hazırlarken bir yandan da kadrosunu kurmaya çalışıyor. Rumen çalıştırıcının sıkıntılı olduğu gözlenirken, ilk 11'i kurmanın kolay olmadığını söyledi.
Gaziantep Futbol Kulübünün sadece günü geldiğinde maaş veren bir kulüp niteliğinde olmadığını açıklayan Sumudica, "Biz teknik ekip ve hocalar olarak bu kulübe paralar kazandırmalıyız. Bu hafta birinci sırada yer alan takımla oynayacağız. Aramızda 4 '“ 5 oyuncumuz sakat. Gerçekten ilk 11'i kurmak kolay değil, yedek kulübesinde genç oyuncular var, sadece Tanrı mucizeleri gerçekleştirebilir bende tanrı değilim. Ben sadece 11 futbolcu değil bu maçta 11 savaşçı koyacağım çünkü her şeyini vermesi gerekiyor. 90 dakika boyunca her şeyini verecek savaşçılara ihtiyacım var çok zor maç olacak. Rakibimizde kaliteli oyuncular ve iyi bir hocaya sahip. Henüz oynanmadan hiç bir şey kaybedilmez. Biz maça favori olarak çıkacağız, bunu biliyoruz ve galip gelmek için savaşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.